TELEVİZYON

Ünlü Oyuncu Murat Yıldırım'dan Dikkat Çeken Uyarı

Teşkilat dizisinde gösterdiği oyunculuk performansı ile beğeni alan Murat Yıldırım çok önemli bir uyarıda bulundu.

Ünlü Oyuncu Murat Yıldırım'dan Dikkat Çeken Uyarı

Teşkilat dizisinde gösterdiği oyunculuk performansı ile beğeni alan Murat Yıldırım çok önemli bir uyarıda bulundu. Kahramanmaraş merkezli deprem sebebiyle unutmama konusunda talepte bulunan ünlü oyuncu Murat Yıldırım bu davranışı ile de sosyal medyada gündem yarattı. Trt ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisine katılan başarılı isim geçtiğimiz hafta ortak yapılan bağış yayınına da katılım sağladı. Yaptığı açıklamalarla da takdir kazanan Murat Yıldırım depremde hayatını kaybedenlerin unutulmaması gerektiği konusuna vurguda bulundu. Yıldırım ise sosyal medya üzerinden yaptığı talep de çok önemli konuların da altını çizmiş oldu. Yaşanan deprem felaketinden sonra bütün ünlü isimler ortak yayında buluşarak ellerinden geleni de yapmış oldular.

Murat Yıldırımdan Alkışlanacak Davranış

Teşkilat dizisinin başrol oyuncusu olan Murat Yıldırımdan alkışlanacak davranışlar gelmeye devam ediyor. Ünlü isim çok haklı bir uyarıda bulunarak seyircilerden tam not almayı başarıyor. Başarılı oyuncu Murat Yıldırım deprem sebebiyle beton altında kalan vatandaşlarının unutulmamasının altını çiziyor. Dizide oyuncu arkadaşı ile yardım gecesinde yan yana oturan Murat Yıldırım üzüntüsünü de bu şekilde dile getirmiş oldu. Deprem felaketinin unutulmaması gerektiğini paylaşan yıldız isim bu davranışı ile de dikkat çekmeyi başardı. Kahramanmaraş merkezli depremde çok ciddi can kayıplarının yaşanması sebebiyle Yıldırım gibi ünlü isimler tam manasıyla seferber oldular. Murat Yıldırım da bu isimler arasında yer alıyor.

Murat Yıldırımdan Lütfen Unutmayalım Talebi

Kahramanmaraş da meydana gelen ve toplamda 10 ilimizde önemli kayıplara neden olan deprem sebebiyle bütün insanlar zor günler geçiriyor. Ancak bu durumda Türkiye tek yürek olarak yaraları sarmaya da devam ediyor. Bu kapsamda ise bir çok ünlü isim bir araya gelerek yardım gecesi düzenledi. Ünlü isimlerden olan Murat Yıldırım ise lütfen unutmayalım talebinde bulundu. Yıldırım sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda çok önemli konulara değindi. Murat Yıldırımın yaptığı açıklamada bu tür felaketleri asla unutmamalıyız, yaşanacak olan felaketler için de minimum seviyelerde atlatalım detayları yer alıyor. Murat Yıldırım yaptığı paylaşımda bu detaylara da yer veriyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar