TELEVİZYON

Ünlü Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'dan Takdire Yakışır Hareket

Başarılı ve yıldız oyuncular arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ başrollerini Serenay Sarıkaya ile paylaşacağı Aile dizisi hazırlıklarına devam ediyor...

Ünlü Oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'dan Takdire Yakışır Hareket

Başarılı ve yıldız oyuncular arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ başrollerini Serenay Sarıkaya ile paylaşacağı Aile dizisi hazırlıklarına devam ediyor. Aynı zamanda Kahramanmaraş merkezli olarak yaşanan deprem için de kolları sıvayan Kıvanç Tatlıtuğ kendisine yakışır bir harekette bulundu. Kıvanç Tatlıtuğ Haluk Levent'in yöneticiliğini yaptığı Ahbap Derneği ile birlikte depremin yaralarını sarmaya devam ediyor.

2018 yılından bugüne herhangi bir dizi projesinde rol almayan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ Aile isimli dizide Serenay Sarıkaya ile başrolleri paylaşıyor. Aile dizisinin heyecanını yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ Türkiye genelinde yaşanan depremler sebebiyle dizi çekimlerine de bir sürü ara vermişti. Deprem dolayısıyla yardımlarını asla esirgemeyen Kıvanç Tatlıtuğ yaptığı bu davranışı ile bir kez daha sevenlerinden takdir kazanmayı başardı.

Aile Dizisi Hazırlıklarına Başlayan Tatlıtuğ Herkesin Ortak Duygusunu Paylaşmaya Devam Ediyor

Tüm Türkiye'yi yasa boğan Kahramanmaraş depremi dolayısıyla ünlü oyuncular da ellerinden ne gelirse yapmaya devam ediyorlar. Uzun süredir ekranlarda yer almayan başarılı ve ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ'da Aile dizisi çekimlerinin başlamasına rağmen deprem ile ilgili yardımlarını yapmaya da devam ediyor.

Birçok ünlü oyuncu gibi Kıvanç Tatlıtuğ'da depremin yaralarını sarmaya ara vermeden devam ediyor. Serenay Sarıkaya ile Aile dizisinde bir araya gelecek olan Kıvanç Tatlıtuğ deprem dolayısıyla depremzedelerinin yaşadığı duyguları da derinden yaşıyor. Kıvanç Tatlıtuğ Haluk Levent ile birlikte depremzedelerin yardımına koşmaya devam ediyor.

Kıvanç Tatlıtuğ'da Elini Taşın Altına Koyuyor

Yaşanan Kahramanmaraş depremi sonrasında Türkiye genelinde bütün oyuncular tek yürek halinde yardımlarını yapmaya devam ediyor. Ünlü oyuncular arasında yer alan Kıvanç Tatlıtuğ'da elini taşın altına koyarak oyuncu arkadaşları ile birlikte depremin yaralarını sarmaya devam ediyor. 2018 yılından itibaren herhangi bir projede rol almayan güçlü isim Aile isimli dizinin çekimlerine devam ederken deprem haberini almıştı.

Deprem haberini alır almaz Haluk Levent ile birlikte çalışmalar yapmaya devam eden Tatlıtuğ yapmış olduğu davranışlarla birlikte tüm Türkiye'nin bir bir kez daha sevgisini kazanmış oldu. Tatlıtuğ depremzedelerle birlikte aynı duyguyu yaşıyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar