DİZİ DÜNYASI

Ünlü oyuncu Ferit Aktuğ, Sefirin Kızı dizisine transfer oldu!

Star'ın pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan Sefirin Kızı dizisine Tuğba Büyüküstün'den sonra ünlü oyuncu Ferit Aktuğ da transfer oldu.

Ünlü oyuncu Ferit Aktuğ, Sefirin Kızı dizisine transfer oldu!

Star'ın pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan Sefirin Kızı dizisinin kadrosundan Neslihan Atagül Doğulu ve Uraz Kaygılaroğlu ayrılmış, Tuba Büyüküstün projeye dahil olmuştu. Sevilen dizi kadrosunu küçlendirmeye devam ediyor. Ferit Aktuğ'da set kadrosuna katılan isimlerden biri oldu. 

Star ekranlarının ilgiyle izlenen dizisi ‘Sefirin Kızı’nın oyuncu kadrosuna ünlü bir isim katıldı. Sevilen oyuncu Ferit Aktuğ, diziye 39. Bölümden itibaren dahil olarak seyirciyi yeni bir serüvenin içine sokacak. Çekimler için Bodrum’a giden ve kamera karşısına geçen Ferit Aktuğ’un setten ilk fotoğrafları ise setten paylaşıldı.

SETTEN İLK KARE

Sefirin Kızı çekimleri için Bodrum’a giden ünlü oyuncu Ferit Aktuğ, ilk kez kamera karşısına geçti. Dizinin 39. Bölümünde ‘Bora’ karakteriyle ekrana çıkacak olan Aktuğ’dan ilk kareler ise setten paylaşıldı.

Ferit Aktuğ kimdir?

1978 yılında Adana'da dünyaya gelen Ferit Aktuğ, ilkokul ve orta öğretimin ardından üniversite eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi İktisat Bölümü’nde tamamlamıştır. Kariyeri boyunca çeşitli dizi, sinema ve tiyatro projelerinde yer alan Ferit Aktuğ, daha önce Star’da yayınlanan "Ufak Tefek Cinayetler" dizisinde "Taylan" karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştır. ‘Sefirin Kızı’, her Pazartesi saat 20:00’de Star’da.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar