GÜNDEM

Ünlü gazeteci çiftin kızları ABD'de şarkıcı oldu, albüm yaptı

Hürriyet'in ağır toplarından Vahap Munyar ile CNN Türk editörlerinden Emine Munyar'ın kızları Sırma, ABD'de müzik piyasasında kariyer yapmaya başladı...

Ünlü gazeteci çiftin kızları ABD'de şarkıcı oldu, albüm yaptı

Hürriyet Ekonomi Müdürü ve yazarı Vahap Munyar ile CNN Türk Editörü Emine Munyar'ın kızları Sırma, ABD'de albüm çıkardı...

Gazeteci Vahap Munyar, Hürriyet'in en önemli ağır toplarından biri. Eşi Emine Munyar da çok eski bir gazeteci. Ve Munyar çiftinin kızları Sırma, ABD'de müzik eğitimi aldı, okul sonrasında da New York'a yerleşerek çalışmalarını orada devam ettirmeyi başardı.

Yıllardır ABD'de müzik yaparak hayatını kazanan Sırma, bugünlerde yeni albümü ile atağa kalktı. Yakında da New York Sokak Festivali'nde sahne alacak.

Sırma'nın son ölbümü sayılabilecek yeni çalışması 'To Love - EP' adını taşıyor.  Bu çalışmada Sırma'nın yeni şarkıları var. Bunlardan biri, "Serbest Düşüş- Free Fall", diğeri de Eclipse. Diğer iki şarkı ise, Love in the Dark ve Dancing into Life.

Sırma, "Serbest Düşüş" şarkısını, hayatındaki ilk aşkından ilham alarak yaptığını anlattı.  Şarkıya henüz bir video çekmeyen Sırma, bu video açığını canlı bir performansın görüntüsüyle gideceğini söyledi. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar