GÜNDEM

Ümit Can Uygun'un annesi ölü bulundu, aile ve avukatı Müge Anlı'yı hedef gösterdi

Aleyna Çakır'ın cinayet zanlısı olduğu düşünülen Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun ormanlık bir alanda şüpheli bir şekilde ölü bulundu! Olayın ardından aile ve avukatı kameraların karşısına geçti ve Müge Anlı'yı tehdit etti.

Ümit Can Uygun'un annesi ölü bulundu, aile ve avukatı Müge Anlı'yı hedef gösterdi

Henüz 21 yaşındayken evinde ölü olarak bulunan ve cinayete kurban gittiği düşünülen Aleyna Çakır olayında flaş bir gelişme yaşandı.

Aleyna Çakır'ın cinayet zanlısı olduğu düşünülen Ümit Can Uygun'un annesi Gülay Uygun ormanlık bir alanda şüpheli bir şekilde ölü bulundu. Kafasına tek el ateş edilmiş olan kadının arkasında bir mektup bıraktığı belirtildi.

Olay sonrası Ümit Can Uygun, babası Durak Uygun ve ailenin avukatı ile destekçileri kamera karşısına geçti.

GÜLAY UYGUN HAKKINDAKİ İDDİALAR

Müge Anlı'nın konuyu işlediği canı yayın sırasında yayına bağlanan bir görgü tanığı Ümit Can Uygun'un annesinin çocuk eğitmeni olduğunu söyleyerek "yurtta çalışan Ümit'in annesinin kızları gece yaşamına yönlendirdiğini duydum" açıklamasında bulundu. Olay sonrası Gülay Uygun hakkında soruşturma başlatıldı.

MÜGE ANLI HEDEF GÖSTERİLDİ

Gülay Uygun'un mektubunda "Oğlum suçsuz, ölümümden Müge Anlı sorumludur" dediği iddia edildi.

Ailenin avukatı "Bu Müge Anlı terörüdür. TV'ye alıp, ben kanalda istediğimle konuştururum, diyemezsiniz" dedi.

Ümit Can Uygun da tehditler savurdu. Uygun, "Bu ölümden birincisi Müge Anlı, ikincisi onun yanında çalışanlar" ifadelerini kullandı.

Durak Uygun da "Benim eşim o kadar gururlu ki bir kelimeye kendini vurdu" derken, Aleyna Çakır'ın ailesine yönelik suçlamalarda bulundu. Uygun, "Orada oturan adam var ya! Kendini kızına tecavüz etmiş" dedi.

GÜLAY UYGUN İNTİHAR MI ETTİ, İNFAZ MI EDİLDİ?

Sosyal medyada dün gece bir numaralı gündem haline gelen olay sonrasında yapılan paylaşımlarda birçok sosyal medya kullanıcısı Gülay Uygun'un ölümünü ve bıraktığı iddia edilen mektubu şüpheli buldu.

Gülay Uygun'un yüzünde maske bulunmasına ve bir ayakkabısının olmamasına dikkat çekildi ve Gülay Uygun'un arabasız bir şekilde uzaktaki bir ormanlık alana nasıl gittiği merak edildi.

SOSYAL MEDYADA MÜGE ANLI'YA BÜYÜK DESTEK

Paylaşımlarda, Aleyna Çakır cinayetine ilişkin bir bölümde Müge Anlı'nın "Bu kızın ölümü intihar nasıl olur, intihar olsa arkasında bir mektup bırakır" ifadeleri ön plana çıkarıldı. Bu yayının ardından Gülay Uygun'un ölü bulunmasının şüpheli olduğu belirtildi.

MÜGE ANLI'NIN KONUŞMASI BEKLENİYOR

Olaya ilişkin sosyal medya paylaşımlarında on binlerce insanın Müge Anlı'nın ne söyleyeceğine ilişkin paylaşımlarda bulunduğu görüldü. Anlı'nın bugünkü programının merakla beklendiği ifade edilirken, milyonlarca insanın programı izleyeceği ve Müge Anlı'nın ne açıklama yapacağını beklediği konuşuluyor.


ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar