GÜNDEM

Ülkü Ocakları: Böyle habercilik yapanlar sonucuna katlanır

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, “Medya adı altında bilgi kirliliği yaratan bu hastalıklı yapı, asılsız ve olayları gerçek kimliğinden saptıran haberlere devam etmesi halinde... "

Ülkü Ocakları: Böyle habercilik yapanlar sonucuna katlanır

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz, "tereddütsüz bir şekilde, sonucu ve bedeli ne olursa olsun" tüm teşkilat olarak Devlet Bahçeli'nin arkasında olduğunu açıkladı.

Sağır sultanın bile duyduğu bu gerçeğe rağmen bazı gazetecilerin Ülkücü Hareket'e fitne tohumları ekmeye çalıştığını iddia ederek, "'Birimiz hepimiz, hepimiz birimiz içindir' şiarı ile yol yürüyenleri ayırmak, bir kemik başında hırlaşanların haddine değildir" dedi ve medyaya şu tehdidi savurdu:

“Medya adı altında bilgi kirliliği yaratan bu hastalıklı yapı, asılsız ve olayları gerçek kimliğinden saptıran haberlere devam etmesi halinde, vereceğimiz cevaplar kendilerini üzecektir. Israrla ahlaksızlığa ve aymazlığa dayalı habercilik anlayışını devam ettirenler, bunun sonuçlarına katlanacaklardır.”

"... BİR TAKIM SOYTARI, BASINCILIK ADI ALTINDA..."

Olcay Kılavuz açıklamasında "İftirayı rehber, yalanı şiar ve hileyi metot edinen bir takım soytarı, basıncılık adı altında Ülkücü Hareket’i ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’yi hedef almaktadır" ifadesini kullanarak şöyle devam etti:

SATILIK SÖZDE BASIN ORGANLARI

"Ülkü Ocakları’nın sadakat ve ciddiyetini algılamaktan aciz olan satılık sözde basın organları, kurumumuzu gündelik çıkarlar uğruna argüman yapmaması gerektiğini idrak etmelidir. Zira bu husus kendi menfaatlerinedir.

O İSİMLERİ HAFIZAMIZA NOT EDİYORUZ!

Bir takım medya organları ve internet siteleri ile bunların sosyal medya uzantılarından, karalama kampanyası yürüterek, asılsız iddialarda bulunanların isimlerini hafızamıza not etmekteyiz.

DAVAMIZA NİFAK SOKULMASINA İZİN VERMEYİZ

Ortaçağın bütün fitneleriyle donanmış, kalemini zehriyle doldurmuş kaosun kalemşörlerinin, mandacı zihniyetin işbirlikçilerinin; davamıza, davamızın kutsaliyetine, vatan için büründüğümüz misyonumuza nifak sokulmasına asla müsamaha gösterilmeyecektir.

BERTARAF OLACAKLAR...

Tavrımızı kavrayamayıp yalan yanlış haberler ile fitne çıkarmaya çalışıp, dedikodu ve kargaşadan medet umanlar, duruşumuz ve kararlılığımız karşısında bertaraf olacaktır.

VERECEĞİMİZ CEVAPLAR KENDİLERİNİ ÜZECEK!

Medya adı altında bilgi kirliliği yaratan bu hastalıklı yapı, asılsız ve olayları gerçek kimliğinden saptıran haberlere devam etmesi halinde, vereceğimiz cevaplar kendilerini üzecektir. Israrla ahlaksızlığa ve aymazlığa dayalı habercilik anlayışını devam ettirenler, bunun sonuçlarına katlanacaklardır. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 4 yorum