GÜNDEM

Ülke TV ile Halk TV saldırıları ve yangın yalanları!

İnternethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık, bugün kaleme aldığı yazısında Ülke TV ile Halk TV'ye yapılan saldırıları ve yangınla ilgili dezenformasyonları gündeme taşıdı. Özışık, konuyla ilgili olarak "İnanılır gibi değil, “Tayyip Erdoğan düşmanlığı” ruhlarına öyle işlemiş ki, tepesindeki uçakları, helikopterleri göremeyecek kadar kör olmuşlar." ifadelerini kullandı.

Ülke TV ile Halk TV saldırıları ve yangın yalanları!

Ege ve Akdeniz'de çıkan orman yangınları söndürülmeye çalışılırken siyaset ve medyada da gerginlikler yaşanmaya başladı. İnternethaber Yayın Grubu Başkanı Hadi Özışık, bugün kaleme aldığı yazısında Ülke TV ile Halk TV'ye yapılan saldırıları ve yangınla ilgili dezenformasyonları gündeme taşıdı. Özışık, konuyla ilgili olarak "İnanılır gibi değil, “Tayyip Erdoğan düşmanlığı” ruhlarına öyle işlemiş ki, tepesindeki uçakları, helikopterleri göremeyecek kadar kör olmuşlar." ifadelerini kullandı.

İşte o yazı:

Muhalif medyada günlerdir yangınla ilgili dezenformasyon yapılıyor. Devlet var gücüyle yangınları söndürmeye çalışırken, özellikle Halk TV ekranında boy gösterenler, “Uçak yok, Kızılay nerede, asker nerede?” diyerek var olanı yok saydılar.

“Ormanları Erdoğan yakıyor” diyenler bile oldu.
“Otel yapmak için ormanları yakıyorlar” diyenler de oldu.
Tepelerinde uçaklar uçuşurken, Engin Altay gibi, “Uçak varsa namerdim” diyebilecek kadar şirazeden çıkanlar oldu.  Antalya’da “yok” dedikleri uçakları ekranlara yansıtan Ülke TV ekibine bile saldıracak kadar kendilerinden geçtiler. CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek ve yanındaki hanzo, kadın gazetecinin üzerine yürümekten imtina etmedi.

Uçaklar vızır vızır.
Helikopterler yine öyle.
Halk bunu görmesin diye.
CHP milletvekili Rafet Zeybek ve yanındaki angut zorbalık yapıyor.
Ne utanç verici bir durum bu.
Akıl alır gibi değil.

Yazının devamını okumak için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar