GÜNDEM

Uğur Dündar'dan dikkat çeken 'soygun' paylaşımı!

Uğur Dündar, Sedat Peker’in açıklamalarıyla gündem olan ‘üstüne çökülen yerler’ hakkında Twitter hesabından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Uğur Dündar'dan dikkat çeken 'soygun' paylaşımı!

Organize suç örgütü lideri olduğu gerekçesiyle hakkında soruşturma açılan Sedat Peker’in ortaya attığı iddialar Türkiye’nin gündemini belirlemeye devam ediyor. Gazeteci Uğur Dündar'dan sonu gelmeyen iddialarla ilgili dikkat çeken bir paylaşım geldi.

‘EKMEĞİME ÇÖKTÜNÜZ…’

Sedat Peker’in, şirketlere verilen garantiler, üstüne çöküldüğü iddia edilen Yalıkavak Marina ve Paramount Hotel ile ilgili iddiaları gündemdeki yerini korurken konuyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Peker'in telefonla görüşme videosunu yayımladığı Serdar Ekşioğlu, şirketinin EPDK tarafından kapatıldığını duyurdu. Ekşioğlu, “Bundan sonrası benim için tufan. Akşam görüşürüz. Benim ekmeğime çöktünüz” ifadelerini kullandı.

‘SİZE DE ÇÖKMÜŞ OLABİLİRLER’

Uğur Dündar, sonu gelmeyen bu iddialara ilişkin Twitter’dan dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Peker'in videolarına "yoklama çekerek başlaması" üzerinden ima yapan Dündar, “Arada bir kendinizi yoklamanızda yarar var! Çünkü size de çökmüş olabilirler!..” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım…

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum