GÜNDEM

Uğur Dündar'dan Abdurrahman Dilipak'a sert tepki! 'Zurnanın zırt deliği'

Gazeteci Uğur Dündar, Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak'ın köşesinde kendisiyle ilgili ortaya attığı iddialara sert tepki gösterdi.

Uğur Dündar'dan Abdurrahman Dilipak'a sert tepki! 'Zurnanın zırt deliği'

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil’in, “Uğur Dündar’a, Artı 1 TV’yi Ekin Alptekin üzerinden Sezgin Baran Korkmaz kurdurdu” iddialarıyla ilgili bir yazı kaleme alıp Dündar'a ağır gönderme yapmıştı.

Dilipak köşe yazısında, şu ifadeleri kullanmıştı: “Ben Uğur Dündar’ı 28 Şubat ve öncesinden tanırım. Gülen Türkiye’den ayrıldıktan sonra bir hafta benim aleyhimde birçok gazete ve televizyon yayın yaptı. O bir haftalık yayınında, yaşlı bir yazarın kendi kitabındaki cümleleri ekranda kendine yalanlattı ve ondan yaptığım alıntı sebebi ile beni suçladı. Dava açıldı, noter tasdikli suret verdim. Yalanı ortaya çıktı, ben berat ettim ama dava açtım ona yargı işlemedi.”

"Neden cevap vermediğimi soruyorsunuz..."

Dilipak’ın köşe yazısına Dündar’dan sert tepki geldi. Dündar Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Zurnanın son deliği" olarak tanımladığım "kaybetmiş" tiplere neden cevap vermediğimi soruyorsunuz. Cevaplamıyorum, çünkü onlar; yalan ve iftiralarına cevap verelim de okunsunlar diye bunu yapıyorlar. Yağma yok! Biz yazar ve konuşuruz, bazıları da bizleri yazar ve konuşurlar!..” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar