ALKIŞ

Uğur Dündar'a alkış!

Muhalif kişiliği ile tanınan gazeteci yazar Uğur Dündar, yeni Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'e ve ekibine destek açıklaması ile alkış köşemizde yerini aldı.

Uğur Dündar'a alkış!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı yeni kabinede taraflı tarafsız herkesin takdir ettiği isimlerden olan Mehmet Şimşek yeni Hazine ve Maliye Bakanı olarak göreve başladı.

Dücane Cündioğlu'nun "Sahipleneni az diye hakikate hürmet etmekten vaz mı geçeceğiz?" sözüyle hakikate hürmet eden Gazeteci Uğur Dündar kabinedeki yeni Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek'e destek çıktı.

Uğur Dündar paylaşımında,Hazine ve Maliye Bak.Mehmet Şimşek ve ekibine hepimiz yardım etmeliyiz. Siyasi görüşlerimizi bir yana bırakıp sorunu çözmeye odaklanmalıyız. Zira bu ülke hepimizin. Kriz derin, durum vahim. O kadar ki başarısızlık ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum. Unutmayalım; başka Türkiye yok! ifadelerini kullandı.

Muhalefetten gelmesi muhtemel olan tepkilere rağmen Mehmet Şimşek için destek paylaşımı yapan Uğur Dündar, bu hareketi ile alkış köşemizde yerini aldı. 

Tüm 'alkış' haberleri için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar