TELEVİZYON

Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil kavgasına Müjdat Gezen de girdi!

Yılmaz Özdil'in Artı Bir TV'yi Sezgin Baran Korkmaz'ın finanse ettiği iddiasına Uğur Dündar'dan sert tepki gelmişti. Dündar'ı telefonla arayan oyuncu Müjdat Gezen ise, "Eğer ben bu gece senin yanında olmazsam gözüm açık ölürüm" diyerek destekte bulundu.

Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil kavgasına Müjdat Gezen de girdi!

Sözcü gazetesi yazarları Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar arasında yaşanan gerginliğe Müjdat Gezen'de dahil oldu. Yılmaz Özdil'in Sezgin Baran Korkmaz'la ilgili attığı tweet, usta gazeteci Uğur Dündar'ı çıldırtmıştı. 

Özdil'in paylaşımlarına sert tepki gösteren Uğur Dündar, Tele 1'de açıklamalarda bulundu. Dündar, kendisini en yakından tanıyan isimlerden birinin Özdil olduğunu ifade ederek, "Yazıklar olsun sana, o tweeti nasıl paylaştın" diyerek tepki gösterdi. 

Müjdat Gezen'den destek telefonu geldi 

Dündar, Özdil’in kendisine 'değerli ağabeyim' diye mesaj attığını da ifade ederek, "Değerli ağabeyim deme sen artık değersiz Yılmaz'sın" tepkisi gösterdi. Dündar, "Yılmaz Özdil benim cenazeme gelmesin, benim için Yılmaz Özdil defteri kapanmıştır. Bize yaptığına bak ya" dedi.  O sırada Dündar'ı telefonla arayan oyuncu Müjdat Gezen ise, "Eğer ben bu gece senin yanında olmazsam gözüm açık ölürüm" dedi. Özdil ise, Twitter'dan "Neticede kanal kiminmiş?" sorusu yöneltti.

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 3 yorum