DİZİ DÜNYASI

Ufak Tefek Cinayetler'de yasak aşk bombası

Ufak Tefek Cinayetler'in yeni bölümünde Oya ve Serhan'ın tehlikeli yakınlaşması damga vurdu!

Ufak Tefek Cinayetler'de yasak aşk bombası

Ufak Tefek Cinayetler dizisi 4. bölümüyle 14 Kasım Salı akşamı ekrana geldi. Sosyal medyada çok konuşulan Ufak Tefek Cinayetler'in yeni bölümünde Oya ve Serhan'ın tehlikeli yakınlaşması damga vurdu!

Gökçe Bahadır, Mert Fırat, Aslıhan Gürbüz ve Bade İşçil'in başrollerinde oynadığı Ufak Tefek Cinayetler dizisinin 4. bölümü yayınlandı. Serhan'ın Oya'ya olan duyguları git gide açığa çıakrken ikili arasındaki yakınlaşma sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Michel Fugain ile Le Big Bazar'ın seslendirdiği "Une Belle Histoire” şarkısı eşliğinde Serhan ile Oya'nın yakınlaşması ekranlara yansıdı.


Ufak Tefek Cinayetler 4. Bölümde neler oldu?

Oya, Merve’yi gerçekten zehirledi mi? Savaş sanatında yeni perde açılıyor! Merve'ye ne oldu? Oya ellerini cidden kirletti mi? Serhan, Oya'ya gitgide tutulurken Oya, duygularını açığa çıkartacak mı?

Mehmet paçasını kurtarmak için korkunç bir oyun oynuyor. Burcu'yla birlik olup, çocukları kendi taraflarına çekmeye çalışıyorlar. Fakat kimse göründüğü kadar aptal değildir. Mehmet'le Burcu, kendi kazdıkları kuyuya çok acı şekilde düşecekler. Diğer yanda; Savaş sanatında yeni perde, oldukça şeytani bir oyun kurulmakta. Oya'nın bunu erkenden sezmesi lazım, yoksa fena..

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar