GÜNDEM

Üç Ay Ertelemeli Kredin ING'den! Acil Kredi İhtiyacınıza 36 Aylık Ödeme Planı!

Üç ay ertelemeli şekilde kredi veriliyor. ING Bank, acil kredi ihtiyacı olanlar için önemli bir kampanya başlattı. Esnek ödeme planlı kredi seçeneği için sizler de ING Bank'ı tercih edebilirsiniz. 36 ay vadeli kredi seçenekleri ve kredi sorgulama işlemi yazımızda.

Üç Ay Ertelemeli Kredin  ING'den! Acil Kredi İhtiyacınıza 36 Aylık Ödeme Planı!

Kredi konusunda bazı özel bankalar hızlı çözüm sunabiliyor. Üstelik acil ihtiyaçlarınızın karşılanması adına uygun faiz oranları üzerinden kredi imkanı sağlanmaktadır. Dolayısıyla, eğer sizler de kredi çekmeyi düşünüyorsanız ING Bank'ın güncel kampanyasını kontrol edebilirsiniz.

3 Ay Ertelemeli Olarak Verilecek!

Kredi seçeneğinde esnek ödeme planı da bulunuyor. Her ay ödeme yapmanıza gerek kalmaksızın 3 ay ertelemeli şekilde kredinizi çekebileceksiniz. Bu doğrultuda önemli bir adım atılacağını belirtelim. Diğer kredi paketlerinin aksine acil ihtiyacınıza özel 36 ay vadeli kredi seçeneği sizleri bekliyor.

ING Kredi Başvurusu ve Kredi Sorgulama

ING Bank üzerinden kredi başvurusunda bulunmak ve sorgulama işlemi yapmak için bazı adımları uygulamanız yeterli olacaktır. Öncelikle bankanın mobil uygulamasını indirmeli hesabınıza giriş yapmalısınız. Mobil uygulama indirmek istemeyenler de dijital bankacılık hesabını kullanarak işlem sağlayabilir. Her halükarda şubeye gitmenize gerek kalmadan online ortamda kredi çekebilmeniz mümkündür.

Kredi sorgulama işlemi ise hem mobil uygulama hem de giriş yapmanıza gerek kalmaksızın resmi internet sitesi üzerinden sağlanmaktadır. Böylelikle aylık geri ödeme miktarınızla beraber toplamda kaç TL ödeme yapacağınız, kredinin ek masrafları ve faiz oranı gibi tüm detaylar tarafınıza sunulacaktır.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar