TELEVİZYON

TV8'de sabah programları neden yayınlanmadı?

TV8'in sabah programları 8'de Bugün ve Gel Konuşalım'ın neden ekrana gelmediği merak ediliyordu. Programların yerine Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin ilk bölüm tekrarı yayınlandı.

TV8'de sabah programları neden yayınlanmadı?

Bu sabah TV8'i açanlar umduğunu bulamadı. Bugün Cengiz Semercioğlu ile Cansu Canan Özgen'in sunumuyla ekrana gelen 8'de Bugün ve Cengiz Semercioğlu, Seray Sever ile Eylem İpek Şafak'ın yer aldığı Gel Konuşalım programları yayınlanmadı. Bu iki programın yerine yeni dizi Doğduğun Ev Kaderindir'in ilk bölüm tekrarı yayınlandı. Programların yayınlanmma nedeni merak konusu oldu. Meğer bunun altında Acun Ilıcalı'nın talimatı varmış!

KANALIN TÜM ÇALIŞANLARI, PROGRAMCI VE SUNUCULARI...

Dün gece TV8 in yılbaşı partisi vardı. Gece geç saatlere kadar devam eden yılbaşı partisinde, kanalın tüm çalışanları, programcı ve sunucuları geç saatlere kadar eğlendi. Bu sabah, yayın akışında yer alan 8'de Bugün ve Gel Konuşalım programları da dün gece geç saatlere kadar devam eden yılbaşı partisinin kurbanı oldu. Çalışanlar partiye katılan Acun Ilıcalı'dan, sabah yayınlarının tatil edilmesi konusunda ricada bulundular. Ilıcalı da, sabah programlarının bugünlük yayına alınmaması konusunda talimat verdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar