DİZİ DÜNYASI

TV8'de başlıyor! Milliyet yazarı o dizinin ismini açıkladı

Milliyet yazarı Sina Koloğlu, TV8'in yeni sezondaki iddialı yapımlardan biri olan Kore uyarlaması dizisinin ismini açıkladı.

TV8'de başlıyor! Milliyet yazarı o dizinin ismini açıkladı

Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve çocuk yıldız Beren Gökyıldız’ın yer alacağı yeni dizinin adı ve yayın tarihi belli oldu. Acun Ilıcalı, sosyal medyada yaptığı paylaşımda 'çok yakında' mesajı ile müjdeyi vermişti. Milliyet yazarı Sina Koloğlu TV8'in yeni dizisinin isminin 'Kızım' olduğunu ve 19 Eylül'de yayında olacağını açıkladı

TÜM YAZ BOYU ‘GÜLDÜR GÜLDÜR’

Bu oyuncular bizi 2012 yılından beri güldürüyor. Arşivleri altın değerinde! Kimin elinde varsa, tepe tepe kullanıyor. İlk proje ‘5’er Beşer’ ile atv... Sonra Star TV’de ‘İnsanlar Alemi’, 2013 yılında ise FOX’ta ‘Güldür Güldür Show’ ismiyle ekrana geldi. Sonra Show macerası... Şu sıralar kanalın gözdesi... Tüm yaz boyu ‘Güldür Güldür’ izledik dersek, yalan olmaz. Haftanın dört günü yayındaydı. Bununla da kalmıyor, TV8 kanalında da benzer durum. Orada da haftanın üç günü bu ekibin ‘5’er Beşer’leri yayınlanıyor. Ne izleyeyim dediğim zaman dilimlerinde, çokça bu program imdada yetişmedi dersem, yalan olur.

Yeni dizinin adı belli oldu

Bu arada hatırlatalım, yakın zamanda TV8’de yeni sezonda ‘Güldür Güldür’ olacak diye haberler yer almıştı.

Taze taze sordum, “Konuştuk bir ara ama olmadı. Bizim Med Yapım Kore uyarlaması dizimiz var” dediler. Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu ve çocuk yıldız Beren Gökyıldız’ın yer alacağı yeni dizinin adı belli oldu: ‘Kızım’... 19 Eylül’de, TV8’de yayına girecek.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar