GÜNCEL

TV8'de Arda Kural'dan 'Emret Komutanım' ve 'Namaz' itirafı ilk aşkı Yıldız Asyalı için bomba çıkış

TV8'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan Arda Kural, günlerdir konuşulan değişiminin sırlarını anlattı. Hayatının kırılma noktasının namaz olduğunu söyleyen Arda Kural ilk aşkı Yıldız Asyalı'yı görmeye korktuğunu itiraf etti.

TV8'de Arda Kural'dan 'Emret Komutanım' ve 'Namaz' itirafı ilk aşkı Yıldız Asyalı için bomba çıkış

TV8 2. Sayfa canlı yayınına konuk olan oyhuncu Arda Kural hayatıyla ilgili merak edilen detayları sunucu Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'a bir bir anlattı. Son günlerde dış görünüşündeki değişimi magazin ve sosyal medya gündeminden düşmeyen Arda Kural, hayatının kırılma noktasının namaz kılmaya başladığı dönem olduğunu itiraf ederken, ilk yer aldığı dizi olan 'Eyvah Kızım Büyüdü'deki partneri Yıldız Asyalı'nın ilk aşkı olduğunu itiraf etti ve onu unutamadığını, görmeye korktuğunu, aralarındaki bağın ve tutkunun kendisine iyi gelmediğini bu sebeple de görüşmek istemediğini açıklayarak sunucu Müge ve Gülşen'i şaşırttı.



Bir dönemin en yakışıklı genç oyuncularından olan ve yerli Leonardo Dicaprio olarak bilinen Arda Kural, geçirdiği maddi zorluk dönemi ve psikolojik buhranları geride bırakarak hem ruhunu hem de fiziksel görüntüsünü iyileştirme sürecine girdi. 

Son hali sosyal medyayı yıktı geçti, 14 kilo verdi, saç ektirdi: Kişisel Instagram hesabından son görüntülerini paylaşan Arda Kural'ın saç ektirdikten ve 14 kilo verdikten sonraki yeni hali sevenlerini sevince boğarken, Twitter'da trendlerin arasına yerleşti.

Arda Kural hayatının bilinmeyenleri 2. Sayfa canlı yayınında anlattı: Zor günleri geride bırakarak toparlanan ve oldukça yol kaydeden Arda Kural, bugün Tv8'de yayınlanan 2. Sayfa canlı yayınına konuk olarak hayatıyla ilgili kritik açıklamalarda bulundu. 



'Sarp Levendoğlu yapımcının yeğeni' dedi Lise defteri krizini anlattı: Bunalıma girdiği ve sektöre küstüğü dönemin 'Lise defteri' adlı diziye denk düştüğünü daha önceki açıklamalarında da belirten Arda Kural, Lise Defteri'ndeki rol arkadaşı Sarp Levendoğlu'nun kendisi üzerinde baskı kurduğunu, yapımcının yeğeni olduğu için kendisine mobbing uyguladığını bir kez daha 2. Sayfa canlı yayınında da dile getirdi.

"Herkes benim için 'bu havalı ama aynı zamanda dine yöneldi' diyorlardı"

Emret Komutanım dizisinin çekimlerinde yaşadığı zorluklardan bahseden Kural, canlı yayında şunları söyledi:

"Çok iyiyim. İçimdeki ve kafamdaki bütün düşünceleri çözdüm. Benim durumum düşünseldi. Hayatta bir şekilde düşmanlar oluyor, ben de böyle şeyleri sevmem. Piyasaya küstüm bu da 10 yıl sürdü. Büyük sıkıntılar yaşadım ama hayranlarım benden vazgeçmedi. Her şeye bir anda yoğunlaşmaya çalışınca kafam çok karıştı. 

" İlk kırılma noktam galiba namaz kılmaya başladığım süre": Piyasadan alacağımızı alamıyorduk. Dizi tutunca bir toplantı yapıldı ve 'biz ne istersek onu yapacağız. Biz istersek paranızı vermeyebiliriz' demeye başladılar. Ben de buna karşı çıktım. Ben haksızlığa gelemem. İlk kırılma noktam galiba namaz kılmaya başladığım süre.

"Sette 10 dakika namaz kılmak için süre istediğimde bana aşağılar gibi bakıyorlardı": 7 yıl namaz kıldım. O baskıyla ilk kırılma oldu. Bana 'sen dinci mi oldun' demeye başladılar. Sette 10 dakika namaz kılmak için süre istediğimde bana aşağılar gibi bakıyorlardı. Her şeyin üstesinden gelebilecek bir güçteyim."

"Sarp Levendoğlu ile sette bir türlü yıldızımız barışmadı": Sarp Levendoğlu ile sette bir türlü yıldızımız barışmadı. Sarp bana göre biraz aykırı bir tip. Çok rahat davranan biri. Kişisel sınırları ihlal etmemek gerekiyor. Bana karşı sınırlarımı ihlal edecek şekilde konuşmaya başladı. Beni ezmeye çalışıyormuş gibiydi. Üzerimde baskı kurmaya çalıştı. Ben de keskin çizgiler koyunca o da yapımcının yeğeniydi. Beni bilerek yalnız bıraktılar.

Müge ve Gülşen, Yıldız Asyalı'nın görüntülerini verince Arda Kural'ın yüzü değişti: Sunucu Müge ve Gülşen, yıllar önce, Eyvan Kızım Büyüdü dizisi ile henüz 18 yaşında iken müthiş bir çıkış yakalayan Arda Kural'ın dizideki partneri Yıldız Asyalı'nın daha önce programa katıldığı görüntüleri ekrana verince Arda Kural'ın yüzü değişti.

Arda Kural ve Yıldız Asyalı'nın fortonalı gençlik aşkını 'kariyer kaygısı' bitirmiş: Haluk Bilginer ve Yıldız Asyalı ile başrolü paylaştığı Eyvah Kızım Büyüdü dizisinde 18 yaşında olan Arda Kural, aynı dizide rol aldığ ısüreçte 16 yaşında olan Yıldız Asyalı ile çok fırtınalı bir aşk yaşadıklarını ancak hem yapımcıların, hem hayranlarının hemd e özel çevrelerinin kendilerini ayırdığını, bu yaşta böyle bir aşk yaşarlar ise kariyerlerinin bundan etkileneceğini söyleyerek ayrılmaları yönünde baskı kurduklarını ilk kez açıkladı.

'Arda bir daha Yıldızı görmeyeceksin' diye kendisine söz vermiş: Yıldız Asyalı ile aralarında çok özel bir bağ olduğunu, zaman içinde çok görüştüklerini, her görüştüklerinde de el ele kol kola olduklarını ancak ilişkilerinin çok tutkulu olduğu için kendilerine zarar verecek seviyede olduğunu belirten Arda Kural, son görüşmelerinin ardından kendisine 'Arda bir daha Yıldız'ı görmeyeceksin' diyerek kendisine söz verdiğini ifade etti. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar