KULİS

TV 8'de yayından kalkmayan tek program!

TV 8'in gözde yapımlarından Erken Baskı'nın akıbeti belli oldu. Gazeteciler.com'a konuşan Özge Uzun kanal yönetimiyle vardıkları son noktayı anlattı...

TV 8'de yayından kalkmayan tek program!
GAZETECİLER.COM
Acun Ilıcalı'nın satın aldığı TV 8'de çok sayıda program yayından kalkarken haftasonu sabah kuşağının iddialı yapımlarından Erken Baskı'nın akıbeti de belli oldu. Ünlü ekran yüzü Özge Uzun, programla ilgili alınan son kararı gazeteciler.com'a açıkladı.

ERKEN BASKI'NIN KADERİ BELLLİ OLDU

TV 8'in satılmasıyla kanalda taşlar yerinden oynamış ve programlar birer birer yayından kaldırılmaya başlanmıştı. Başarılı ekran yüzü Özge Uzun ise sosyal medyada yaptığı açıklamada hem sitem etmiş hem de Erken Baskı'nın yayından kalktığını duyurmuştu. "Bana hala yapılmış resmi bir açıklama yok. Ancak öğrendiğim kadarıyla bu hafta sonu Erken Baskı yayını olmayacak! Bunu program yayından kalktı olarak algılamaktayım." diyen Uzun bugün gazeteciler.com' yaptığı açıklamada TV 8 yönetimiyle yaptığı görüşmede aldıkları son kararı paylaştı.

KANAL YÖNETİMİYLE BİR İLETİŞİM KAZASI YAŞADIK

Erken Baskı'nın yayından kalkmadığını ifade eden Uzun, daha önce yaptığı açıklamanın kanal yönetimiyle yaşadıkları bir iletişim kazasının sonucu olarak ortaya çıktığını söyledi. "Karşılıklı bir yanlış anlaşılma yaşadık ama şimdi orada bir sorun kalmadı" diyen Uzun, programın bu haftasonu ekranda olacağını söyledi.

ERKEN BASKI İÇERİK VE DEKORUYLA YENİLENİYOR

Erken Baskı'nın TV 8'de yola devam edeceğini kaydeden Uzun, programın içerik ve format olarak güçlendireleceğini de sözlerine ekledi. Yeni bir dekor ve yenilenmiş bir içerikle daha iddialı bir şekilde yola devam edeceklerini vurgulayan Özge Uzun "Hiçbir sey dışarıdan göründüğü gibi olmuyormuş birkez daha anladım..." dedi.
ÇOK OKUNANLAR