DİZİ DÜNYASI

Tuzak Dizisi de Gün Değişikliği Yaşadı, Tuzak Dizisi Reytingleri Toparlamaya Çalışıyor

Tuzak Dizisi de Gün Değişikliği Yaşadı, Tuzak Dizisi Reytingleri Toparlamaya Çalışıyor

Tuzak Dizisi de Gün Değişikliği Yaşadı, Tuzak Dizisi Reytingleri Toparlamaya Çalışıyor

Tuzak Dizisi de Gün Değişikliği Yaşadı

 Türkiye’nin en çok beğenilen ve seyredilen kanallar arasında yer alan TV8 ekranlarında Tuzak dizisi izleyicileri ile buluşturuluyor. TV8 ekranlarında yayınlanan tuzak dizisinin ilk başladığı günden bu yana 2 defa yayın günü bir defaya mahsus olmak üzere de yayın saati değiştirildi ve büyük dikkat çekmeye başladı. Tv8’in çok iddialı bir sunumun neticesinde izleyenlerle buluşturulan dizi beklenen reyting seviyelerini yakalayamayınca bir süre sonra final yapacağı söylentileri de ortalığı karıştırdı.

Bu söylentilere istinaden TV8 kanalının sahibi olan Acun Ilıcalı tuzak dizisinin herhangi bir şekilde final yapmayacağı konusunda açıklamalarda bulundu. Akın Akınözü, Bensu Soral ve Talat Bulut gibi ünlü oyuncuların başrolünde yer almış olduğu Tuzak dizisi 26 bölüme kadar izleyenlerle buluşturulmaya devam edileceği söyleniyor.

Tuzak Dizisi Reytingleri Toparlamaya Çalışıyor

Tuzak dizisinin reytingleri her ne kadar düşük olsa da yurt dışına satılan ve pazarlanan bu dizinin çok büyük rağbet görmesinden dolayı dizine çekimlerine karar verildiği konuşuluyor. Dizinin reyting seviyeleri oldukça beklenenin altında kalıyor Akın Akınözü hayranları da sosyal medya hesapları üzerinden desteklerini esirgememeye çalışıyor.

Tuzak dizisi ilk olarak televizyon ekranlarında Çarşamba akşamları izleyicileri ile buluşturulmuş ve bunun sonucunda diğer dizilerle yarış haline girememiş reytingleri de çok düşük olmuştu. Dizinizde yayın saati 22.00’dan sonraya yayımlanmıştı. Çarşamba gününün ardından kısa bir süre sonra perşembe günleri de yayınlanmaya başlayan tuzak dizisi deprem felaketinin ardından birkaç haftalık ara neticesinde çekimleri de ertelenmişti.

 Deprem felaketinin sonuçları ile 2 haftalık ara veren diziler geçtiğimiz haftalarda tekrardan televizyon ekranlarında izleyicileri ile buluşturulmaya başlandı. Bu aradan sonra tuzak dizisi Bu sefer de cuma günü televizyon ekranlarında izleyicileri ile buluşturuldu. Dizi cuma günü ekranlarda olurken bu sefer de Yalıçapkını, kızılcık Şerbeti, Barbaros Hayrettin ve Ateş kuşları gibi birbirinden başarılı dizilerle yarış halini girmiş bulundu. Yine de reytinglerin çok düşük puanlarla devam etmesiyle nihayet  geçtiğimiz hafta sosyal medyada yalıçapkınından sonra 2. sırada yer aldığı da görüldü.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar