TV HABER

Türker Akıncı Beyaz Gazete’nin başına geçti

Beyaz TV’de yaptığı programlarla adından söz ettiren sunucu Türker Akıncı, Beyaz Gazete’nin haber müdürü oldu.

Türker Akıncı Beyaz Gazete’nin başına geçti

Beyaz Tv’nin başarılı sunucusu Türker Akıncı Beyaz Gazete’nin Haber müdürü oldu. Akıncı 10 yıldan bu yana yayında olan beyazgazete.com isimli internet sitesindeki yeni görevine başladı. Sıcak haberler ve güncel gelişmelerin yer aldığı Beyaz Gazete yazar kadrosunu da güçlendirdi. Araştırmacı yazarlar Murat Akan, Erkan Trükten ve Ümit Özdemir’in yanı sıra tarihçi Ahmet Anapalı, özel haberleriyle çok sık gündeme gelen Cengiz Alçayır ve çarpıcı hukuk yazılarıyla Avukat Selçuk Ener de artık Beyaz Gazete kadrosunda yer alacak.

Türker Akıncı Perşembe akşamlarının çok izlenen programı Ne Var Ne Yok’u ve Pazar sabahları yayınlanan Ortak Akıl’ı sunmaya devam edecek.

TÜRKER AKINCI KİMDİR?

17 Temmuz 1986 İstanbul doğumlu olan Türker Akıncı mesleğe 2009 yılında Doğan Haber Ajansında başladı. Üç yıl boyunca CINE5’te görev alan Akıncı 2012 yılından bu yana Beyaz Tv’de çeşitli görevlerde bulundu. Sınır ötesi ve terör operasyonlarında da muhabirlik görevini yürüten Akıncı 2014 yılında Ortak Akıl programını sunmaya başladı. 2016 yılında da “Ne Var Ne Yok” isimli programın moderatörlüğünü üstlendi. Mete Yarar, Abdullah Çiftçi gibi önemli isimlerin sabit konuk olarak katıldığı program Perşembe akşamları 23.30’da yayınlanıyor. Akıncı 2017 yılında da meslektaşı Tuğba Satı ile dünya evine girmişti. Son olarak Koronavirüs ve 2020 yılında yaşanan felaketleri anlattığı BAŞLANGIÇ 2020 isimli kitabı Mart Ayında Destek yayınevinden çıkmıştı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum