GÜNDEM

Turizmcilerden usta gazetecilere ödül...

Prontotour bu yıl bir ilke imza atarak turizm sektörüne 20 yılın üzerinde emek veren gazeteci ve yazarları ödüllendirdi.

Turizmcilerden usta gazetecilere ödül...

Prontotour her yıl geleneksel olarak düzenlediği Acenteler Buluşması’nda bu yıl bir ilke imza atarak turizm sektörüne 20 yılın üzerinde emek veren gazeteci ve yazarları ödüllendirdi.

Sektörün önde gelen kalemleri Bülent Ecevit ve Kerem Köfteoğlu’na Meslek Başarı Ödülü, turizm sektörünün duayen fotoğrafçısı Halil Tuncer’e de Hayat Boyu Başarı Ödülü verildi.

Gelenekselleşen Acenteler Buluşması’na her yıl basından temsilcilerin de katıldığını dile getiren Ali Onaran, “Turizm sektörünün gelişmesinde iletişim kanallarının çok önemli olduğuna inanıyoruz. Medya ve son yıllarda gelişen sosyal medya mecraları tüketicilerin doğru bilgilendirilmesi anlamında önemli roller üstlenmiş durumda. Sektörümüzün bu noktaya gelmesinde sadece turizm üzerine düşünen, araştıran gazeteci ve yazarların katkısı yadsınamaz. Bu nedenle turizm ve seyahat sektörüne 20 yılın üzerinde emek vermiş gazeteci, yazar veya fotoğrafçı dostlarımızı her sene onurlandırmak istiyoruz. Bu yıl 3 önemli ismi ödüllendirdik. Önümüzdeki yıllarda sektörümüze katkı sunan diğer gazeteci ve yazarlara da ödül vermeye devam edeceğiz” dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar