TV HABER

Türgev’den İBB iddiaları sonrası gazetecilere açık davet: Buyursunlar gelsinler!

TVNet, İBB Başkanı İmamoğlu'nun vakıflara para aktarıldığı iddialarının ardından vakıf müdürleriyle bir canlı yayın gerçekleştirdi.

Türgev, Tügva, Ensar ve İlim Yayma gibi vakıfların başkanları ilk kez birlikte bir tv programına çıkarak canlı yayında soruları cevapladı. 

TVNet Yayın Müdürü İsmail Halis, bu vakıflarla ilgili iddiaları tek tek sordu. Yayın sırasında Türgev Başkanı Fatmanur Altun, Sözcü gazetesinden Çiğdem Toker'in Türgev'le ilgili iddialar içeren yazılarına karşılık kendilerinden görüş almadığını belirtti. 

Fatmanur Altun, Çiğdem Toker'e sitemini ilettiğini ve kendisinin de "haklısınız, arasaydık iyi olurdu" dediğini vurgulayarak Türgev'le ilgili iddiaları manşetlerine taşıyan ve gündeme getiren tüm gazetecilere çağrıda bulundu. 

Altun; "Buyrun gelin, bizim binalarımızı görün. Onun dışında haberlerde gösterdikleri binalarla bizim diyebileceğimiz hiçbir şey yok çünkü biz o binalarla ilgili bilgi sahibi değiliz. Bir kanalda bir bina gezdirdiler mesela binanın içinde postane var, muhtarlık var, bir yurt olma vasfından başka her şey var. Bunu Türgev'e verilen 165 milyonluk bina diye verdiler."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar