GÜNCEL

Turgay Güler'den Dursun Çiçek'e sitem: Sizi sayıyla mı verdiler yahu!

Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler, CHP eski milletvekili, emekli albay Dursun Çiçek'in Millet İttifakı'nın seçimi kazanması durumunda HDP'lilere bakanlık verilebileceğinin söylenmesine ateş püskürdü. Güler, 'Siz hangi bostanın hangi mahsulüsünüz yahu?Ey Dursun Çiçek!'Sicili temiz' dediklerinin bile Kandil tarafından belirlendiğinden haberin yok mu?' dedi.

Turgay Güler'den Dursun Çiçek'e sitem: Sizi sayıyla mı verdiler yahu!

CHP eski milletvekili, emekli albay Dursun Çiçek, katıldığı özel bir TV kanalının canlı yayınında Millet İttifakı'nın seçimi kazanması durumunda HDP'lilere bakanlık verilebileceğini söyledi. Çiçek'in skandal açıklaması hakkında tartışmalar sürerken bir tepki de Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler'den geldi. Güler, 'Siz hangi bostanın hangi mahsulüsünüz yahu? Ey Dursun Çiçek!'Sicili temiz' dediklerinin bile Kandil tarafından belirlendiğinden haberin yok mu?HDP'li belediye başkanlarının, dağdan gönderilen 18-20 yaşlarındaki teröristler tarafından sorguya çekildiğini bilmiyor musun?PKK'nın HDP'li seçilmişlerle maddi-manevi ilişkilerini hiç mi duymadın, görmedin?' diyerek sitem etti. 

İşte o yazı... 

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'nde yıllarca askerlik yapmış, emekliliğinin ardından da CHP'de siyasete atılmış.

Kim? Dursun Çiçek!

Geçen katıldığı televizyon programında kendisine verilen görevi layıkıyla yerine getirdi, maşallah!

Kimileri 'baklayı ağzından çıkardı' dedi. Kimileri de 'Millet İttifakı'nın gizli stratejisini faş etti' yorumunu yaptı!

İkisi de değil!

Ya ne peki?

Toplumun kulaklarını bugünden ısındırma faaliyeti. Bu görevi de emekli bir asker olan Dursun Çiçek'e vermişler anlaşılan. Tesadüf değil.

Yazık!

Neymiş efendim? Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda HDP oyları için bir iki bakanlık verilebilirmiş.

PKK'ya karşı onlarca yıl mücadele etmiş, şehit düşmüş, gazi olmuş bir orduda yıllarca görev yapan bir emekli asker diyor bunu.

Ne diyor?

Yazının devamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum