MEDYA KÖŞESİ

Turgay Guler'den bomba yazı! Çık mal varlığını da açıkla Özdil'i utandır!

Akşam yazarı Turgay Güler, bugünkü köşesinde Yılmaz Özdil-Uğur Dündar tartışmasına yer verdi. Uğur Dündar'a çağrıda bulunan Güler, Dündar'a "Çık mal varlığını da açıkla Özdil'i utandır!" diye seslendi.

Turgay Guler'den bomba yazı! Çık mal varlığını da açıkla Özdil'i utandır!

Gazeteci Turgay Güler, bugün kaleme aldığı yazısında gündeme bomba gibi düşen Yılmaz Özdil ile Uğur Dündar'ın tartışmasına değindi. Özdil'in attığı 'Dürüst ve güvenilir(!) araştırmacı gazetecilerin SBK aşına su katmak istemem ama SBK'nın kafakola aldığı gazetecilerin listesi ABD'de açılan davanın iddianamesinde yazıyor... Kimlere televizyon kanalı kurdurdukları bile orada yazıyor!' tweetine Uğur Dündar'ın cevabı çok sert olmuştu. 

Uğur Dündar için "Ne gerek var arabesk yaklaşımlara?" diyen Turgay Güler, Dündar'a çağrıda bulunarak "Çık sana yöneltilen soruya, iddiaya cevap ver. Çık mal varlığını da açıkla Özdil'i utandır!" ifadelerini kullandı.

İşte o yazı:

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil 'durduk yere' kılıcını çekti Uğur Dündar'ı doğradı. 'Durduk yere' diyorum zira hiçbirimizin beklemediği bir çıkıştı Özdil'inki.

Takipçileri bile şaşırdı!

'Yapmayın, etmeyin, siz kardeşsiniz' diye uyarılar yaptılar ama sonuç alamadılar.

'Düşmanı sevindiriyorsunuz' diyenler vardı. Sanırım 'düşman' biz oluyoruz.

Iyyyy!

'Yılmaz abi rakıyı biraz fazla kaçırdı galiba biri gidip ayıltsın' diyenler de vardı. Şaşkındılar çünkü.

Yazının devamını okumak için tıklayınız...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar