GÜNDEM

Turgay Güler: Düşman yapmadı bu ülkeye fondaşın yaptığını!

Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler, bugünkü köşe yazısında medyadaki fon tartışmalarını ele aldı. Güler, fon tartışmasıyla ilgili "Bu ülkenin son otuz yılını bile masaya yatırsak 'fonlanma' illetinin ne fena bir şey olduğunu anlamaya yeter" ifadelerini kullandı.

Turgay Güler: Düşman yapmadı bu ülkeye fondaşın yaptığını!

Ruşen Çakır'ın kurucusu olduğu haber sitesi Medyascope'un yabancı kurumlardan fon almasının ortaya çıkması medyadaki fon tartışmalarının fitilini ateşledi. Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler de bugünkü köşe yazısında medyadaki fon tartışmalarını ele aldı. Güler, fon tartışmasıyla ilgili "Bu ülkenin son otuz yılını bile masaya yatırsak 'fonlanma' illetinin ne fena bir şey olduğunu anlamaya yeter" ifadelerini kullandı.

İşte o yazı:

Öncesi de var ama hepsini burada anlatmak, bu sütuna sığdırmak zor. Bu ülkenin son otuz yılını bile masaya yatırsak 'fonlanma' illetinin ne fena bir şey olduğunu anlamaya yeter. Hani gevrek gevrek sırıtarak 'ne var bunda' diyorlar ya; ne yok ki?

Bu fonlanan yazar çizer takımının bu ülkeye ettiğini düşman etmedi. Sadece onlar da değil! Fonlanan akademisyenler de var sanatçılar da ve şüphesiz siyasi partiler de... Yıllarca Alman vakıflarının fonladığı 'elemanlardan' az mı çekti bu ülke?

Necip Hablemitoğlu cinayetinin üzerinden neredeyse yirmi yıl geçti. Sahi kim niye öldürmüştü Hablemitoğlu'nu?

Yazının devamını okumak için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar