GÜNDEM

Turgay Güler: CHP'de İnce'nin dışında bir parti daha kuruluyor

Akşam yazarı Turgay Güler, CHP'den bir değil iki parti çıkacağını duyurdu. İnce'nin dışında bir ismin daha parti kuracağını kaydeden Güler, bu ismin Gürsel Tekin ve İlhan Kesici için de "boş durmuyorlar" dediğini söyledi.

Turgay Güler: CHP'de İnce'nin dışında bir parti daha kuruluyor

Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler, bugünkü köşesinde CHP'den, beklenildiği gibi yalnızca Muharrem İnce'nin değil, bir ismin daha parti kuracağını söyledi.

BİR PARTİ DAHA KURULUYOR

"CHP’li bir yurtsever dostunun" kendisini arayarak "Muharrem’i bırak bize bak" dediğini söyleyen Güler; genel başkanın kim olacağından, hangi CHP'lilerin bu partide yer alacağına kadar birçok bilgi edindiğini fakat yazmayacağına dair bu isme söz verdiğini kaydetti. Güler, "Dahası var birkaç da belediye başkanı varmış" diye de ekledi.

NEDEN MUHARREM İNCE İLE HAREKET ETMİYORLAR?

Herkesin aklına gelen o soruyu sorduğunu belirten Güler, sebep olarak ‘İdeolojik’ cevabını aldığını ifade etti.

BİR HAREKETLİLİK DAHA VAR

Güler, parti kuracağını söyleyen CHP'linin kendisine Gürsel Tekin ve İlhan Kesici için "boş durmuyorlar" dediğini de söyledi:

“Ne yani onlar da mı parti kuracak?” dedim. ‘CHP’de bir kesim var Kemal Bey’den nefret ediyor’ dedi. Bu arada Yılmaz Ateş’in de birtakım arayışlar içinde olduğunu biliyorum. Uzun lafın kısası CHP’de işler çok ama çok karışacak."

İNCE GERİ ADIM ATARSA SİYASİ HAYATI BİTER

Muharrem İnce için de yorum yapan Güler, "Geri adım atar yahut kendisine verilen bir koltuğa tav olursa siyasi hayatı biter. O da farkında. Dahası elini de çabuk tutmak zorunda" dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum