GÜNCEL

Turgay Güler, Ayşenur Arslan'ı hedef aldı: Tıp dilinde ancak 'bunayan' bir kişi böylesine saçmalayabilirdi.

Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler, Halk TV sunucu Ayşenur Arslan'ın ekonomideki yüzde 7'lik büyüme hakkında yaptığı yorumları ti'ye aldı.Güler, 'Ah be Teyze'm. Biz buna yorum değil zırva diyoruz. 'Çok cahilce' ne demek? Cahillik bu değil!Buna başka bir şey diyorlar' dedi.

Turgay Güler, Ayşenur Arslan'ı hedef aldı: Tıp dilinde ancak 'bunayan' bir kişi böylesine saçmalayabilirdi.

Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler, Halk TV sunucu Ayşenur Arslan'ın pandemi döneminde ekonomide gerçekleşen yüzde 7'lik büyümeyi  eleştirmesine tepki gösterdi. Güler, 'CHP'nin kanalı Halk TV'deki programında yüzde 7'lik büyümeyi eleştirmeyi, kirletmeyi, küçümsemeyi denedi.Ama ne deneme! Eline yüzüne bulaştırdı. Sonra da bir güzel sıvayıp üstüne de tüy dikti' diyerek sitem etti. 

Turgay Güler yazısında Ayşenur Arslan'ı 'Ah be Teyze'm. Biz buna yorum değil zırva diyoruz. 'Çok cahilce' ne demek? Cahillik bu değil!Buna başka bir şey diyorlar' ifadelerini kullanarak ti'ye aldı. 

İşte o yazı... 

Bir kamyon dolusu buğday veriyoruz üç tane cep telefonu etmiyor' diye dertlenip durduk yıllarca.

Haklıydık.

Biz de yüksek teknoloji üretmeliydik. Katma değeri yüksek ürünler ihraç etmeliydik. Ülkemiz ancak o zaman gelişip büyüyebilirdi.

Ve nihayet başardık.

Artık yüksek teknoloji üretiyoruz ve dahi ihraç ediyoruz.

İHA satıyoruz, SİHA satıyoruz.

Başkaca silahlar, enerji teknolojileri, yazılım ürünleri satıyoruz.

Sanırım yakında 'aşı' da satacağız.

Sonra da yerli otomobil.

Yazın bir köşeye Allah'tan bir mani olmaz ise eylül gibi ekonomik göstergeler hepimizi rahatlatacak. Kötü günler geride kalacak. Sinyalleri gelmeye başladı bile. Salgın döneminde yüzde 7 büyüme gerçekten umut verici. Hem de beklentilerin üzerinde; altı buçuk hedeflenmiş ama yarım puan üzerine çıkmış.

Ne güzel.

Yazının tamamı için tıklayın... 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar