ALKIŞ

Tuna Arman Alkış

26 Temmuz'da sağlık sorunları nedeniyle vefat eden değerli oyuncu Yılmaz Gruda, son yolculuğuna uğurlandı. Ancak, Gruda'nın cenaze törenine katılımın düşük olması, büyük bir hayal kırıklığı yaşattı. Törende söz alan başarılı oyuncu Tuna Arman sanat dünyasını eleştirdi. Eleştirilerinde son derece haklı olan Tuna Arman sitemizin "Alkış" köşesinde yer aldı.

Tuna Arman Alkış

Tören anında mikrofon başına geçen ünlü isimlerden biri de Tuna Arman oldu. Arman sanat camiasını sitemli sözlerle eleştirdi.

"Mart ayında sosyal medya hesaplarımdan kan aramak için herkese yalvardım. Beş saattir acil sedyesinde yatırılıyor, bu çok önemli bir hocamız... yardım edin!' diye yalvardım. Hiçbir ünlü geri dönmedi. Vatandaşlar döndü. Cenazelerde çiçeklerinizi görüyoruz, öldüğü zaman profil fotoğraflarını değiştirip, çok güzel kelimeler yazıyorsunuz. Ama Yılmaz Gruda çok büyük isim hani 'bir daha yetiştiririz' dediniz ya bir daha yetiştiremeyiz. Salona baktığım zaman çok üzgünüm. 1995 yılında aynı sahneyi paylaştım. Ayşe Abla da, Yılmaz Abi de annam babam oldu. Elvan kardeşim oldu. İyi gün, kötü gün çok şey paylaştık. Şubat ayına kadar çalışıyordu, ardından hastalandı. Bana duygularımı kontrol etmeyi öğretmişti, o yüzden şu an ağlamıyorum. Ben onu seviyorum, hepinizin sevdiğine eminim... Türk halkının başı sağ olsun."diye Arman sitem dolu bir vasiyette bulundu:

"Herkesten rica ediyorum, bana tören yapmayın kimse bilmesin. Biz varken yaşatılmıyoruz ki, ölünce bize bir şey yapsınlar."

Eleştirilerinde son derece haklı olan Tuna Arman sitemizin "Alkış" köşesinde yer aldı.

Gruda'nın cenazesi, İstanbul'un tarihi Karacaahmet Şakirin Camii'nde düzenlenen ikindi vakti namazı sonrasında defnedildi. 

Tüm 'kaybetti' haberleri için tıklayın

Tüm 'kazandı' haberleri için tıklayın

Tüm 'alkış' haberleri için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar