GÜNCEL

Tuğçe Kazaz'dan Akit TV'de çarpıcı açıklamalar: Cumhurbaşkanı onlara tekmeyi atsın!

Akit TV’de Serkan Aksarı’nın sunduğu ‘Gün Başlıyor’ programına konuk olan Tuğçe Kazaz AK Parti’nin içerisinde güç peşinde koşan bazı isimlerin olduğuna dikkat çekti ve "Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu isimlere tekmeyi vurması lazım." dedi.

Tuğçe Kazaz'dan Akit TV'de çarpıcı açıklamalar: Cumhurbaşkanı onlara tekmeyi atsın!

Akit TV’de ‘Gün Başlıyor’ programına konuk olan eski manken Tuğçe Kazaz, AK Parti’nin içinde partiyi hantallaştıran ve güç peşinde koşanların olduğuna dikkat çekti. Tuğçe Kazaz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu isimleri partiden atması gerektiğini söyledi.

"Tekmeyi vurması lazım"

AK Parti’nin içerisinde güç peşinde koşan bazı isimlerin olduğuna dikkat çeken Tuğçe Kazaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu isimlerle yollarını ayırması gerektiğini söyledi. İşte Kazaz’ın o sözleri;

"Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın etrafını kanserli hücre gibi sarmış, bu davayı hantallaştıran, kendileri için nemalanan, güç elde etmeye çalışan bir takım insanlar var. Onlara tekmeyi vurması lazım."

Serkan Aksarı'nın "Peki, niye tekme vurulmuyor?" diye soru yöneltmesi üzerine Tuğçe Kazaz "Çünkü Recep Tayyip Erdoğan ahde vefası çok güçlü bir lider. Bu yüzden onlara tekme vuramıyor!"dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar