GÜNCEL

Tuğba Kalçık'a konuşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den flaş sözler

Sabah gazetesi Günaydın ekinde yaptığı önemli röportajlar ile öne çıkan Tuba Kalçık, bu kez de Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çelebi ile röportaj yaptı. Çelebi'ye eşi Berna Çebi de eşlik etti...

Tuğba Kalçık'a konuşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den flaş sözler

Sabah gazetesi yazarlarından Tuba Kalçık, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çelebi ile röportaj yaptı. Özel açıklamalarda bulunan Çelebi'ye eşi Berna Çelebi'de eşlik etti. 

İşte o röportaj... 

Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, GÜNAYDIN'a özel açıklamalarda bulundu. Çebi'yle olan röportajımıza eşi Berna Çebi de eşlik etti...
 Ahmet Bey Kulüpler Birliği'ne başkan seçildiniz. Futbolda gerilimin yüksek olduğu bir süreçte bu görevde bulunmak zor olmalı?
Babam spora çok önem veren biriydi, bizi de böyle yetiştirdi. Hayatımın önemli bir bölümünde spor kulüplerinde yöneticilik yaptım. Kulüpler Birliği başkanı olmam için diğer kulüplerin başkanları çok ısrar etti. 'Ağabey' modeli olarak düşündüler. Ben de kabul ettim. Türk futbolundaki sorunların çözümü için uğraşıyoruz.
 Berna Hanım, eşinizin Beşiktaş'a başkan olmasını desteklediniz mi?
Beşiktaş'a hizmet etmesini hep destekledim. Çok önemli bir görevi var. Çok çalışıp üretiyor, bu beni mutlu ediyor.
 Berna Hanım, diğer kulüp başkanlarının eşleriyle buluşuyor musunuz? Maçları birlikte izliyor musunuz?
Hayır. Beşiktaş yöneticilerinin eşleriyle birlikte izlediğimiz maçlar oldu. Diğer kulüp başkanlarının eşleriyle de birlikte izlemek isterim.
AHMET NUR ÇEBİ: Kadının olduğu yerde huzur ve nahiflik vardır. Başkan eşleriyle maçların izlenmesi güzel bir ortam da yaratır. Tansiyon düşer. Pandemi sonrası böyle bir gelenek başlatalım. Hatta seyircili maçlar oynamaya başlayınca ilk hedefimiz bu olsun. Yönetimimde bu dönem bir kadın yer almadı ama ileriki dönemde mutlaka kadınlara da yer vermek istiyorum.
 Kadın futbolunu da çok önemsiyorsunuz...
Beşiktaş diğer kulüplere oranla kadın futboluna biraz daha önem veriyor. Kadınlarımız hayatın her alanında daha çok olmalı. 8 Mart'ta da kulüp olarak sürprizimiz var. Şimdi pandemiden dolayı evdeler. Antrenman yapamıyorlar, kasları eriyor sporcuların. Aslında büyük bir tehlike bu durum.

Yazının tamamı tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar