GÜNDEM

Tuğba Ekinci'den skandal Sıla sözleri

Ahmet Kural'ın sevgilisi Şarkıcı Sıla Gençoğlu'nu dövmesi için "Türk erkeği sevdiği kadını döver" diyen Tuğba Ekinci, bu sefer de Sıla Gençoğlu'nu 'şımarık' ilan edip, yerden yere vurdu.

Tuğba Ekinci'den skandal Sıla sözleri

AHMET Kural'ın şarkıcı sevgilisi Sıla Gençoğlu'nu dövmesinin ardından Ahmet Kural'a açıktan destek veren tek isim olan şarkıcı Tuğba Ekinci, Sıla'yı bombalamaya Ahmet Kural'ı da desteklemeye devam ediyor. Daha önce "Türk erkeği sevdiği kadına el kaldırır. Ben ilişkilerin tatlı sert olmasından yanayım" diyen Tuğba Ekinci, Kanal D'de katıldığı 2. Sayfa programında Sıla'ya karşı ahlak bekçiliği yapıp ağır eleştiriler yöneltip Sıla'yı "şımarık" ilan etti.

Tuğba Ekinci, Sıla'nın ve Ahmet Kural'dan şiddet gördüğünü iddia ettiği günden 18 saat sonra şarkı söylediği görüntüleri hatırlatıp, "Bana bir saygısızlık yapıldığında benim bırak şarkı söylemeyi insanlara tahammülüm olmuyor. Bu dayaktan sonra nasıl şarkı söylüyor? Aralarında zaten nikah yok aralarında olan hava civalarından oluyor." dedi.

BİZ TÜRK KIZIYIZ, KOCAN MI DERLER ADAMA...

Tuğba Ekinci, "Biz Türk kızıyız bazı şeyler başımıza geldiğinde şikâyet etmeden önce bunu düşünmemiz lazım. Kocan mı derler adama" ifadelerini kullandı.

ALLAH'TAN HAKİMLER SENİN GİBİ DÜŞÜNMÜYOR...

Bunun üzerine programın sunucusu, Ekinci'nin bu sözlerine "Allah'tan hakimler ve savcılar senin gibi düşünmüyor. Kocan mı sevgilin mi demiyorlar" karşılığını verdi.

DUR Bİ DAHA DENEYEYİM OLMAZSA TOPLUMA REZİL EDERİM...

Tuğba Ekinci sözlerinin devamında, "Ahmet çok hatalı ama oyuncu erkekler düzenli yaşamıyor. Bunları ya seversin ya sevmezsin. Sinir sistemleri, egoları vardır. Dur bir daha deneyeyim, bu sefer de adam olmazsa topluma rezil edeyim demezsin" sözlerini sarf etti.

SILA'NIN YAPTIĞI ŞIMARIKLIK KADINA ŞİDDETLE İLGİSİ YOK...

Program boyunca Ahmet Kural'a övgüler yağdıran Tuğba Ekinci, "Çok vefalı bir insandı oyuncular gibi sette oturan havalı biri değildi. Ailesine kazandığını harcardı ailesine hayırlı olan biri topluma nasıl böyle olabilir. Bu çocuk durduk yere bu hale gelmedi onu o hale getiren biri var. Erkeklere bu kadar kötü davranmanın bir hali yok. Bunlarınki şımarıklık bunların ki kadına şiddetle alakası yok" dedi.

SILA'YI GÖRSEM, 'NİYE YAPTIN' DERİM...

"Oyuncu adamlar günlük hayatlarında hep rol kesen adamlar" diyen Tuğba Ekinci şöyle devam etti: "Aşk varken her şey çok iyi. Bence Sıla Ahmet'i kafayı takmış onu görsem de Sıla'ya 'Sen delikanlı bir kadınsın niye yaptın?' derim. Ahmet bu kadar ağır bir şeyi hak etmiyordu. Bu erkeklere örnek olsun. Türk örf ve adetlerinde Sıla'nın bu yaptığı çok tepki çeker. Yürekli kadınlar sevdiği erkekten gururunu inciltecek çok büyük bir şey görmediği takdirde rezil etmemeli."

'TÜRK ERKEĞİ SEVDİĞİ KADINI DÖVER' DEMİŞTİ...

Tuğba Ekinci, Sıla-Ahmet Kural olayının ardından Habertürk TV'de katıldığı canlı yayında kadına yönelik şiddet için, "Türk erkeği sevdiği kadına el kaldırır. Ben ilişkilerin tatlı sert olmasından yanayım" sözlerini kullanmış ve büyük tepki görmüştü.

ŞİDDET GÖRMEK İSTEMEYEN GÖRMEZ...

Tuğba Ekinci, daha önce de sosyal medya hesabından "Küçük çocuk gibi sizin kadar güçlü bir bayana ses sanatçısına bu şikayeti yakıştıramadım. Her ilişkide oluyor itip kakışmalar Ahmet ailesine çok hayırlı evlat oldu. Mesleğini tehlikeye atmanın alemi yok. Gerektiğinde erkek gibisiniz Ahmet benim eski dostum asla büyük hatalar yapacak biri değil ayrıca şiddet görmek istemeyen bayanlar şiddet görmez. Saygılar&Sevgiler." diyerek Sıla'ya tepki göstermişti.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar