GÜNCEL

Tuba Kalçık, uzmanına sordu: SMA hastalığı hakkında kirli bilgiye dikkat

Sabah gazetesinin Günaydın ekinde yazan Tuba Kalçık, SMA hastalığı ile ilgili önemli bir röportaja imza attı ve Bonn RheinischeFriedrich- Wilhelms Üniversitesi Yenidoğan ve Çocuk Yoğun Bakım Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Soyhan Bağcı ile konuştu.

Tuba Kalçık, uzmanına sordu: SMA hastalığı hakkında kirli bilgiye dikkat

Sosyal medyanın önemli gündemlerinden biri olan SMA konusunda Sabah gazetesi  Günaydın eki yazarı Tuba Kalçık, akıllardaki soru işaretlerini uzmanına sordu. Kalçık, yaptığı röportajı, bugünkü köşesinde paylaştı. 

İşte o yazı:

Spinal Müsküler Atrofi (SMA) hastası çocuklar için başlatılan kampanyalar, bu haftanın en konuşulan konularından biriydi. Kampanyanın yapılış biçiminden içeriğine kadar birçok nokta sosyal medyada büyük bir tartışmaya yol açtı. Çocuklarının sağlığına kavuşması için mücadele eden ailelerin samimi çabası üzerinden sosyal medyada işi siyasi rant devşirmeye kadar götüren mi dersiniz, bilgi sahibi olmadan kirlilik yaratan mı dersiniz; her türlü şey yapıldı, yapılmaya da devam ediyor. Tüm bu tartışmaların ışığında ben de SMA hastası çocukların tedavisine yönelik gündeme gelen konuları Bonn RheinischeFriedrich- Wilhelms Üniversitesi Yenidoğan ve Çocuk Yoğun Bakım Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Soyhan Bağcı ile konuştum.

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar