GÜNDEM

TSK'dan Hürriyet'in Karargah Rahatsız manşetine açıklama

Türk Silahlı Kuvvetleri'nden Hürriyet Gazetesi'nin 25 Şubat'ta attığı Karargah Rahatsız manşetine son dakika açıklaması geldi. TSK haberi kınadı.

TSK'dan Hürriyet'in Karargah Rahatsız manşetine açıklama

Hürriyet Gazetesi'nin attığı Karargah Rahatsız manşeti için arka arkaya  açıklamalar geliyor. Bunlardan en çarpıcı olanı TSK'nın yaptığı açıklama oldu. 

Genelkurmay Başkanlığı Hürriyet Gazetesi'nin haberini kınadığını duyurdu. Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, "(Karargah Rahatsız, Karargah'ta Rahatsızlık, Türk Silahlı Kuvvetlerinde Rahatsızlık) gibi ibareler söz konusu dahi olmamıştır. Sorulan sorulara özetle, 'Türk Silahlı Kuvvetleri’nin iç politika malzemesi haline getirilmemesi, şahsi işlerden uzak tutulması gerektiği' ifade edilmiştir. Kararlılık ve azimle terörle mücadele edildiği, Fırat Kalkanı Harekatı’nın başarıyla tamamlandığı bir dönemde bu tür iddia ve iftiralarla gündemi bulandırma çabalarını esefle karşılıyoruz. Bu açıklamayı Türk Silahlı Kuvvetleri ile devlet ve hükümet arasında bir sorun varmış gibi yansıtmak, olayı saptırmaktır. Cevap verilen eleştirilerin muhatapları bellidir" ifadelerine yer verildi.

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar