GÜNDEM

TSK'da istifa eden general sayısı 5'e çıktı!

Geçtiğimiz günlerde, 3 generalin TSK'dan istifa ettiğini ortaya çıkaran Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, bugünkü yazısında istifa eden generallerin 5'e yükseldiğini yazdı.

TSK'da istifa eden general sayısı 5'e çıktı!

Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk, geçtiğimiz günlerde TSK'dan istifa eden 3 general olduğunu ifade etmiş ve ardından 3 general istifa etmişti. Öztürk, bugünkü yazısında istifa eden general sayısının 5'e yükseldiğini açıkladı.

İşte o yazı:

İSTİFA 5'E ÇIKTI

Komando birlikleri, özel kuvvetlerde görev yapmış, Suriye Harekat Bölgesinde bulunmuş üç generalin istifa ettiğini pazar günü bu köşede duyurmuştum. Ancak, komutanların isimlerini bilmeme rağmen açıklamamıştım. Hemen belirteyim, istifa eden general sayısı 5'e çıkmış. Bu kesin ve teyitli bilgidir.

İlk yazımda da belirtmiştim, istifa dilekçelerinin ardından, bazı komutanı istifadan vazgeçirme girişimleri de oluyor ve zaman zaman bu da gerçekleşiyor. O zaman haberiniz de yalanlanıyor ve birilerine “SÖZCÜ'nün haberi yalanlandı” demek için gün doğuyor.

Evet, biz üç generalin istifa dilekçesini verdiğini belirtmiştik. Bazı gazetelerde istifa edenlerin Barış Kalkanı Harekât Bölgesi Komutanlığı'ndan Tümgeneral Hakan Öztekin, Bingöl 49. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Mustafa Enis Koç, 8. Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Orhan Akkurt olduğunu açıkladı.

Yazının tamamını okumak için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar