GÜNCEL

Trump sandılar! Nedim Şener'den tongaya düşen gazetecilere tepki!

Herkes, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Londra'da liderlerle bir araya geldiği fotoğrafı, 'İki Türk, bir Alman ve bir Napolyon' şeklinde paylaşan parodi hesabı konuşuyor. Trump adına açılan parodi hesabı gerçek zanneden gazeteciler Başkan Trump'ın hesabı zannederek atılan twiti paylaşmaya devam ediyor. Gazeteci Nedim Şener de hesap adını kontrol etmeden sahte mesajı paylaşanlara tepki gösterdi.

Trump sandılar! Nedim Şener'den tongaya düşen gazetecilere tepki!

ABD Başkanı Donald Trump'ın adını kullanarak parodi bir hesap açan Türk, tüm dünyayı kandırdı. Türk hesap, dünkü dörtlü zirve sonrası Erdoğan, Johnson, Merkel ve Macron'un fotoğrafını "İki Türk bir Alman bir Napolyon" şeklinde paylaşırken, hem Türk hem de dünya medyasından bunu gerçek sanıp paylaşanlar oldu.  

Gazeteci Nedim Şener “Her yalanın bir müşterisi vardır, yeter ki işine yarasın” sözünü bir kez daha hatırlattı ve sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda tongaya düşen gazetecilere tepki gösterdi:

“Her yalanın bir müşterisi vardır, yeter ki işine yarasın” sözünü boşuna söylemiyorum. Gerçeği yamultan bu mesajın üzerine atlayanlar, sahte hesaplarla sosyal medyanın insanları gerçeklikten nasıl koparttığına en iyi örnek

Mesleği gerçeği aktarmak olan gazeteciler hesap adını kontrol etmek zahmetine bile girmeden sahte mesajı paylaşıyorsa, okurları izleyicileri ne yapsın..." ifadelerini kullandı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar