DİZİ DÜNYASI

TRT'nin yeni dizisi 'Teşkilat' izleyiciden tam not aldı!

MİT'in olağanüstü deneyimlerini anlatan "Teşkilat" dizisinin ilk bölümü yayınlandı. TRT 1 ekranlarından yayınlanan iddialı yapım, daha ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldı.

TRT'nin yeni dizisi 'Teşkilat' izleyiciden tam not aldı!

MİT'in olağanüstü deneyimlerini anlatan "Teşkilat" dizisinin ilk bölümü yayınlandı. TRT ekranlarında oynayan dizi daha ilk bölümüyle izleyiciden tam not aldı. İzleyicielr, twitter üzerinden diziye beğeni ve yorum yağdırdı. 

Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman gibi önemli oyuncuların yer aldığı dizinin ilk bölümü TRT 1 ekranlarından izleyici ile buluştu. Yedi vatan sevdalısı istihbaratçının heyecan ve gerilim yüklü olağanüstü operasyonlarını ekrana taşıyan Teşkilat, izleyiciyi ekrana bağladı. 

İZLEYİCİDEN TAM NOT ALDI

Çekimleri Ankara'da devam eden ve MİT'in olağanüstü deneyimleri senaryoya aktarılan dizi, beklediği ilgiyi görerek, seyirciden tam not aldı. Güçlü kadrosu ve görkemli prodüksiyonu ile MİT'in bir anlamda perde arkasını gözler önüne seren iddialı yapım, sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

"SEZONUN EN İYİ DİZİSİ"

Twitter üzerinden paylaşımlarda bulunan kullanıcılar, dizi hakkında, "Netflix dizileri anca getir götürünü yapar.", "Gururlanarak izledim. Müthiş bir yapım olmuş.", "Siz buna dizi demişsiniz ama bu bildiğin sinema filmi", "Sezonun en iyi dizisi" şeklindeki yorumlarıyla beğenilerini dile getirdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar