TELEVİZYON

TRT'nin yayınladığı yılbaşı konserine Hakan Çelik'ten tebrik!

Yılbaşı eğlenceleri birçok TV kanalının her yıl vazgeçilmezi oluyor. Kimi kanallar dizilerin içerisinde eğlence yapıyor kimileri Yılbaşı Özel programları düzenliyor. TRT2 ise verdiği konser ile Hakan Çelik'in de beğenisini topladı.

TRT'nin yayınladığı yılbaşı konserine Hakan Çelik'ten tebrik!

Viyana Filarmoni'nin konseri yılbaşı gecesinde TRT2'den yayınlandı. Bu özel konseri birçok kişi keyifle izlerken Posta gazetesi yazarı Hakan Çelik, TRT'yi konserden ötürü tebrik etti.

İşte Hakan Çelik'in TRT'yi tebrik ettiği yazısı:

TRT’nin artık geleneksel hale gelen çok önemli yayınlarından biri yeni yıl konserleridir. TRT2 kanalında dün de Viyana Filarmoni’nin bu çok özel konseri yayınlandı. Eurovision aracılığıyla 90 ülkede tam 40 milyon kişi tarafından izlenen dünkü konser gerçekten görsel ve işitsel bir şölen niteliğindeydi.

...

Görüntü seçimleri, sanatsal detaylar ve müzikal beceri açısından şimdiye kadar takip ettiğim en olağanüstü yayınlardan biriydi. Viyana Park ve Bahçeler İdaresi salonu bu özel etkinliğe hazırlamak için tam 30 bin çiçek kullanmış.

...

TRT yönetimini ve TRT2 kanalını böylesine büyük bir müzik ziyafetini ekrana taşıdığı için kutluyorum, umarım bu güzel gelenek kesintisiz olarak devam eder.

Yazının tamamı için tıklayın...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar