GÜNCEL

TRT'nin ünlü spikerinden veda paylaşımı! 'Keşke haberim olsaydı...'

TRT’de, yönetim değişikliğiyle başlayan vedalara bir isim daha eklendi. Dün Bugün programıyla izleyici karşısına çıkan Selver Gözüaçık da kanalla yollarını ayırdı.

TRT'nin ünlü spikerinden veda paylaşımı! 'Keşke haberim olsaydı...'

Hafta içi her sabah TRT Haber'de yayınlanan Dün Bugün programıyla izleyici karşısına çıkan Selver Gözüaçık’tan ayrılık haberi geldi. Vedasını bugünkü programdan sonra öğrendiğini kaydeden Gözüaçık, “Keşke bu sabah program başlarken haberim olsaydı, en azından ekrandan göz göze bakarak vedalaşırdık, buradan bu satırlarla veda etmek durumunda kalmazdım, üzüldüğüm tarafı o” diye yazdı.

‘NASİP DEĞİLMİŞ…’

Selver Gözüaçık, ayrılık haberini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla verdi. Paylaşımına, “Eveet sevgili dostlar, her gün olduğu gibi bugün de programı tamamlarken ‘İnşallah pazartesi buradayız’ diye tamamladım fakat önümüzdeki pazartesi nasip değilmiş....” diyerek başlayan Gözüaçık, sözlerini şöyle tamamladı: “Keşke bu sabah program başlarken haberim olsaydı, en azından ekrandan göz göze bakarak vedalaşırdık, buradan bu satırlarla veda etmek durumunda kalmazdım, üzüldüğüm tarafı o... Neyse... Gönüllerimiz hep beraber ama bir süre ekrandan görüşemeyeceğiz... Hamdolsun sağlığımız yerinde.... Olur böyle şeyler yayıncılıkta, kimi zaman ekran önündesinizdir kimi zaman arkadan ekrana destek verirsiniz. Önemli olan işinizi iyi yapmanızdır. Ben işimi, yaklaşık 30 yıldır bünyesinde olmaktan onur duyduğum TRT 'den aldığım kültüre uygun, en iyi şekilde yaptığıma inanıyorum, aynı şekilde de devam edeceğim.. Hakkınızı helal edin, benim varsa can-ı gönülden helal olsun... Şimdilik Dün Bugün’e veda edip biraz dinlenme zamanı... Allah'a emanet olun, Kendinize çok iyi bakın, Hoşçakalın...”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar