GÜNDEM

TRT'den yeni bir kanal daha geliyor...

TRT, yeni bir radyo kanalını daha yılbaşından itibaren yayına alıyor... Yeni kanal haber ağırlıklı olacak...

TRT'den yeni bir kanal daha geliyor...

TRT Radyo Dairesi Başkası Amber Türkmen, yeni yılın ilk günlerinde TRT Radyo Haber kanalının dinleyicisiyle kavuşacağını duyurdu.

 
Bir süredir planları arasında yer alan, ancak 15 Temmuz darbe girişiminin ardından hızlandırdıkları TRT Radyo Haber ile ilgili planlama ve hazırlıkların tamamlandığını bildiren Türkmen, "Yeni yılın ilk günlerinde TRT Radyo Haber kanalımız dinleyiciyle buluşacak. Radyo haberciliği yapmaya çalışacağız. Ülkemizi doğru haberlerle, doğru gündemlerle her dakika, her saniye bilgilendiriyor olacağız" dedi.

O GECE GÖREV YAPAN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ

15 Temmuz darbe girişimi gecesinde TRT İstanbul Radyosu’nda yaşananlardan dolayı yayını kesip Ankara Radyosu’na verdiklerini anlatan Türkmen, "Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmasını bir televizyonun önüne mikrofon koyarak yayınladık. O gece Cumhurbaşkanımızın sesi, sayısını bilmediğimiz kadar insana ferahlık oldu. O gece yanımızda oldukları için hiçbir şey düşünmeden radyolarının başına geçip gereğini yapan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" diye konuştu.

TÜM KANALLARIMIZ YOL BOYUNCA KESİNTİSİZ YAYINDA...

TRT’nin tüm radyo kanallarının, verici artışıyla yol boyunca dinleyicilere eşlik edebilecek duruma geldiğine işaret eden Türkmen, TRT’nin radyo kanallarının cep telefonlarına indirilecek uygulamayla da dinlenebileceğini sözlerine ekledi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar