KULİS

TRT'den istifa eden Erhan Çelik'in yeni kanalı hangisi?

TRT'de canlı yayında istifa eden anchorman Erhan Çelik'in yeni yuvası neresi oluyor?

TRT'den istifa eden Erhan Çelik'in yeni kanalı hangisi?

15 Temmuz darbe girişiminden 12 gün sonra TRT Ana Haber'in başına getirilen Erhan Çelik, 14 ay sonra görevinden istifa etti.

Erhan Çelik görevi bıraktığını ana haberi sunarken canlı yayında duyurdu. Ancak veda ederken söylediği "Buna bir kan değişimi olarak da bakabilirsiniz. Hayırlısı olur inşallah. Merak etmeyin çok uzun ara vermeyeceğiz. Yeniden ekranda olacağımız, o ilk güne kadar; sağlıkla, huzurla, mutlulukla ve özellikle iyi insanlarla kalın inşallah." sözleriyle Çelik, ekranlardan fazla uzak kalmayacağının da sinyalini verdi.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU MU?

Sevenleri Erhan Çelik'i yakında yine ekranlarda görecek zira tecrübeli sunucu istifa etmeden önce başka bir kanalla el sıkıştığı iddia edildi.

NEVŞİN MENGÜ'NÜN YERİNE HABERLERİ SUNACAK

Erhan Çelik, CNN Türk ile istifasından önce anlaştığı kulislerde konuşuluyor.  İddiaya göre Çelik, CNN Türk'ten ayrılan Nevşin Mengü'nin yerine akşam bültenini sunacak.

Nevşin Mengü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti sırasında Trump'la yaptığı görüşme hakkında yaptığı yorum nedeniyle büyük tepki alınca kanaldan ayrılmak zorunda kalmıştı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar