GÜNCEL

TRT'de üst düzey 3 yeni atama!

Yaşanan ayrılıklarla gündem olan TRT’de 3 yeni üst düzey görevlendirme yapıldı.

TRT'de üst düzey 3 yeni atama!

Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu’nda (TRT) geçtiğimiz aylarda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Prof. Dr. Ahmet Albayrak, Genel Müdürlüğe de Prof. Dr. Mehmet Zahid Sobacı’nın atanmasıyla başlayan yenilenme süreci yeni atamalarla devam ediyor.

Yaşanan ayrılıkların ardından yeni atamalar yapıldı. Cumhurbaşkanlığı Basın Müşavirliği İstanbul Sorumlusu Osman Küçükdalak, TRT Haber Kanal Koordinatörlüğü görevine getirildi.

24 TV'de uzun yıllar Başbakanlık muhabirliği yapan Küçükdalak, ardından TRT Haber'de 3 yıl süreyle Sıcak Nokta programını hazırlayıp sunmuş, Eylül 2020'de Cumhurbaşkanlığı Basın Müşavirliği'ne geçiş yapmıştı. 

Özel haberler biriminde görev yapan TRT muhabiri Kemal Gümüş ise TRT Kurdi Kanal Koordinatörü oldu.

Gümüş uzun yıllar Akit ve Star gazetelerinde görev yapmış, "Mavi Marmara" gemisi ile İsrail'e giden gazeteciler arasında yer almıştı.

AA Görsel Haberler Yayın Yönetmeni Hasan Öymez ise TRT Genel Müdür Yardımcısı görevine atandı.

Gazi Üniversitesi İletişim Fakültesi´nden mezun olan Öymez,aynı üniversitede gazetecilik alanında master yaptı.1997'de gazetecilik mesleğine adım attı. Star Gazetesi'nde politika muhabiri olarak görev yapan Hasan Öymez ardından transfer olduğu Gazete Habertürk'te parlamento ve AK Parti Genel Merkezi odaklı görevde bulundu. 2011 yılından bugüne değin Anadolu Ajansı'nda çalışan Öymez, Başmuhabirlik, İç Haberler Editör Yardımcılığı, Türkiye Haberler Yayın yönetmenliği ve son olarak Görsel Haberler Yayın Yönetmenliği görevini yürüttü. 

trt
ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar