GÜNDEM

TRT ile yolları ayrılmıştı! Hangi ünlü ekran yüzü Habertürk ile anlaştı?

TRT Haber ile yolları ayrılan Hülya Hökenek Habertürk ile anlaştı...

TRT ile yolları ayrılmıştı! Hangi ünlü ekran yüzü Habertürk ile anlaştı?

TRT Haber'de çalıştığı uzun süre boyunca birçok başarılı programa imza atan Hülya Hökenek bundan böyle Veyis Ateş yönetimindeki Habertürk ekranlarında olacak.

Ünlü sunucu haberi Twitter'daki hesabından, "Yaklaşık 7 yıldır TRT Haber de sürdürdüğüm haber spikerliği ve programcılığı görevinden ayrılmış bulunmaktayım. TRT kurumunda çalıştığım süre boyunca benden desteğini esirgemeyen arkadaşlarıma teşekkürü bir borç bilirim. 7 Mayıs’tan itibaren Habertürk ekranında birlikte olacağız" sözleriyle duyurdu.

HÜLYA HÖKENEK KİMDİR?

Hülya Hökenek Akademi İstanbul’da Radyo ve Televizyon bölümde okudu ayrıca London institute ‘de journalism eğitimi aldı.

Gazeteciliğe Fatih Altaylı ile Kanal D'de yayınlanan Teke Tek programında muhabir olarak başlayan Hökenek Teke Tek programında başta Mesut Barzani ve Abdullah Öcalan röportajı dahil olmak üzere birçok özel dosya haberciliğine imza attı.

Mesleğine bir süre dil eğitimi için ara verdi. Londra’da yaklaşık 3 yıl bulundu..Sonra Kanal 7'ye geçerek gece bülteni sundu. Kanal 7 bünyesinde açılan haber kanalı Ülke TV'de de “Güne Bakış” adında haber programını yaptı.

Kanal 7'den sonra, Kanaltürk Haftasonu haberlerini kısa bir süre sunan Hülya Hökenek kariyerine yaklaşık 7 yıl TRT Haber'de öğlen kuşağı “45 dakika” programı ardından akşam yayınlanan “45 artı” programının moderatörlüğünü yaparak devam etti.

Programlarında siyaset ve akademi dünyasından bir çok konuğu ağırlayıp gündemin nabzını tutan Hülya Hökenek haber programının hem mutfağında hem de ekran önünde görev aldı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar