GÜNDEM

TOKİ Kura Tarih ve Başvuru Kabul Listesi Belli Oldu! TOKİ Tuzla, Başakşehir, Silivri, Esenler ve Arnavutköy Liste!

TOKİ sosyal konut projesi kapsamında Tuzla, Başakşehir, Silivri, Esenler ve Arnavutköy kura tarihleri belli oldu. Toplamda kaç konut inşa edileceği de açıklandı. TOKİ kura çekiliş sorgulama ekranı hakkında da bilgi veriyoruz. İstanbul ilçelerindeki TOKİ kura tarihleri belli oldu.

TOKİ Kura Tarih ve Başvuru Kabul Listesi Belli Oldu! TOKİ Tuzla, Başakşehir, Silivri, Esenler ve Arnavutköy Liste!

TOKİ'nin Tuzla, Başakşehir, Silivri, Esenler ve Arnavutköy'de toplam 50 bin konut yapacağı biliniyor. Kura tarihlerine ilişkin bilgiler verildi. Üstelik Tuzla'daki kura başvuruları kabul edilen vatandaşların listesi de yayınlandı.

TOKİ Başvuru Sorgulama İşlemi Nasıl Yapılır?

TOKİ üzerinden konut kuralarına katılımına yönelik sorgulamalar resmi internet sitesi üzerinden yapılabilir. TOKİ, bu doğrultuda eksiksiz bir şekilde isim soy isim üzerinden sorgulama yapmanıza imkan veriyor. Konut çekilişlerine katılanlar genel olarak resmi internet istesi üzerinden detaylara erişim sağlayabilmekte.

TOKİ Kura Tarihleri Güncel Liste!

TOKİ'nin kura tarihleri aşağıda yer almaktadır. Çekiliş ile verilecek olan konutlarla birlikte hak sahipleri başvurularını yakından takip ediyor. İşte ilçelerdeki son durum:

16-29 Mart 2023 tarihleri arasında, Tuzla'da inşa edilecek 20 bin 920 konut için kura çekilecek.
30 Mart 2023 tarihinde, Çatalca'da inşa edilecek 540 konut için kura çekilecek.
30 Mart 2023 tarihinde, Silivri Selimpaşa'da inşa edilecek 200 konut için kura çekilecek.
1-19 Nisan 2023 tarihleri arasında; Arnavutköy, Başakşehir, Esenler'de inşa edilecek 28 bin 340 konut için kura çekilecek.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar