GÜNDEM

TOKİ İlk Evim Projesi Tuzla Konut Kura Çekilişi Ne Zaman Bitiyor? Bakanlıktan TOKİ Tuzla Kuraları İçin Açıklama!

TOKİ'nin İlk Evim Projesi'nde Tuzla'daki 20.920 konut için gerçekleştireceği kura çekilişi ne zaman başlıyor? Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan müjdeli haber geldi. TOKİ kura çekiliş sorgulama ekranı ve detaylar haberimizde...

TOKİ İlk Evim Projesi Tuzla Konut Kura Çekilişi Ne Zaman Bitiyor? Bakanlıktan TOKİ Tuzla Kuraları İçin Açıklama!

TOKİ'nin İlk Evim Projesi kapsamında pek çok bölgede kura çekilişleri aktif olarak devam ediyor. İnşa çalışmalarına ise en kısa sürede başlanacağı belirtildi. Öte yandan yoğun bir çalışma yapıldığı da gelen bilgiler arasında. TOKİ'nin kura çalışmalarına yönelik adımları ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşacağız.

TOKİ Tuzla Kura Çekiliş Sorgulama

TOKİ'nin Tuzla'da 20.920 adet konut için gerçekleştireceği kura çekilişine ilişkin sorgulama işlemi ne zamna yapılacak? Sorgulamanın internet sitesi üzerinden gerçekleştirileceği belirtiliyor. Bu doğrultuda güncel listenin de yayınlanacağını ifade edelim.

Bakan Murat Kurum Açıkladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yapmış olduğu açıklamada "Daha dirençli bir İstanbul için ilave nüfus getirmeden, mevcut yapıları güçlendirecek, kentsel dönüşüme girmemiş riskli bina bırakmayacak, sosyal konutlarımızla sağlıklı ve güvenli yapı stokunu artıracağız" dedi.

29 Mart'a Kadar Sürecek!

Söz konusu TOKİ Tuzla 20.920 konut için kura çekilişi, 29 Mart 2023'e kadar sürecek. Bu süre zarfına kadar vatandaşların bekleyeceği ve kura günü geldiğinde ise sorgulama ekranı üzerinden kendi isimlerinin yer alıp almadığını öğrenebilecekleri iletildi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar