GÜNDEM

Tokatçı Muharrem Sarıkaya'dan, kendisini eleştiren Twitter kullanıcısına: Okumayı yazmayı öğren hödük!

GAZİANTEP’teki çekim esnasında İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabiri Ahmet Demir’e tokat atmasıyla gündeme gelen HaberTürk yazarı Muharrem Sarıkaya, şimdi de kendisi ile ilgili bir yorumda bulunan Twitter kullanıcısına verdiği cevapla dikkati çekti.

Tokatçı Muharrem Sarıkaya'dan, kendisini eleştiren Twitter kullanıcısına: Okumayı yazmayı öğren hödük!

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, geçen aralık ayında, bir yayın sırasında ses kontrolü yapan muhabire attığı tokatla gündem olmuştu. Hareketi nedeniyle sert eleştiriler alan Sarıkaya, o günden sonra Habertürk’teki yazılarına ara verme kararı almış ancak şubat ayında gazeteye geri dönmüştü. Yaptığı hareketle büyük tepki çeken Muharrem Sarıkaya, şimdi de yazısı üzerinden kendisini eleştiren bir Twitter kullanıcısına verdiği cevapla gündem oldu.

Habertürk’ün sosyal medya hesabından paylaşılan yazısının altına “Bu adamı hala okuyan var mı?” diye yazan bir Twitter kullanıcısına, “Önce okuma yazmayı öğren hödük” diye mesaj attı.

"Hödüklüğün bedelini anlarsın o gün trol"
İddiaya göre Sarıkaya, devamında da şunları yazdı: “Yazdığın yazıya bir bak. Okuma yazma bilmeyen senin gibiler okuyamaz. Takıldın trol kuyruğuna ama mahkemede de bunu tekrar edersin değil mi? Özrünü o gün kabul etmeyeceğim ve senden iyi bir tazminat alacağım. Hödüklüğün bedelini anlarsın o gün trol.”

"Yazarınız bu duruma çok sinirlenmiş"
Aldığı cevaba tepki olarak yeni bir paylaşımda bulunan kullanıcı, Habertürk’ü etiketleyerek şu ifadeleri kullandı:

“Dün yazarınız Muharrem Sarıkaya’nın yazısını paylaştığınız twitinizin altına ‘Bu adamı hala okuyan var mı?’ diye yazmıştım. Yazarınız bu duruma çok sinirlenmiş ve bana ekteki mesajı atarak mahkemeye vermekle tehdit etmiş.”

Sarıkaya’yı, yazdıklarından dolayı mahkemeye vereceğini de ekleyen Twitter kullanıcısı, “Ayrıca Fatih Altaylı ve Murat Bardakçı gibi üstatlarla köşe komşuluğu yapan kişileri özenle seçmenizi bir okuyucunuz olarak teklif ediyorum. Sevgiler” diye yazdı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar