GÜNDEM

TOGG'un Ön Sipariş Kura Çekiliş Sonuçları Belli Oldu! 20.000 Şanslı Kişi TOGG T10X'a Kavuşuyor!

TOGG'dan gelen ön sipariş kura çekiliş sonucu sonrasında şanslı 20.000 kişi belli oldu. TOGG T10X'u kimler satın alabilecek? Yüz binden fazla kişinin katıldığı çekilişte TOGG ile ilk defa kimlerin yola çıkabileceği açıklandı. TOGG ön sipariş kura sonucu sorgulama işlemi...

TOGG'un Ön Sipariş Kura Çekiliş Sonuçları Belli Oldu! 20.000 Şanslı Kişi TOGG T10X'a Kavuşuyor!

TOGG'un ön sipariş için hazırlamış olduğu sisteme toplamda 177.467 kişi başvurmuştu. Başvurular sonuçlandı ve ön siparişten ilk TOGG aracına kavuşacak şanslı 20.000 kişi açıklandı. Geçtiğimiz gün yapılan duyuruda saat 22.30'da bu kişilerin liste halinde açıklanacağı belirtilmişti.

TOGG Kura Çekiliş Sorgulama Nasıl Yapılır?

TOGG'un resmi internet sitesi üzerinden veya Trumore uygulaması aracılığıyla kura çekilişlerini sorgulayabilirsiniz. TOGG T10X'a sahip olacak ilk 20.000 kişinin yanı sıra yedek olarak da 20.000 kişi seçildi. Asil listeden TOGG aracını satın almaktan vazgeçenler olur ise yedek listeden işleme koyulacak.

Yedek Liste Seneye TOGG Alabilecek!

TOGG T10X'a bu sene yedek listeden erişim sağladığı için satın alamayanlar ise Haziran 2024'e kadar eğer isterlerse araçlarına kavuşabilecek. Üstelik bu sefer kura çekiliş şartı olmadan bu işlemi sağlayabilecekler. Daha fazla detay için TOGG'un resmi internet sitesini kontrol edebilirsiniz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar