GÜNDEM

Togg T10X İçin Rekor Sayıda Ön Sipariş Var! Yerli ve Milli Araca İlgi Büyük!

Togg T10X ön sipariş sayısında rekor üstüne rekor kırdı. Yerli ve milli aracımıza olan ilginin büyüklüğü bir kez daha gözler önüne serildi. Togg'un dijital çekilişi ne zaman başlıyor? Togg çekilişine nasıl katılınır sorusunun yanıtını verdik.

Togg T10X İçin Rekor Sayıda Ön Sipariş Var! Yerli ve Milli Araca İlgi Büyük!

Togg T10X için başlayan ön sipariş süreci aktif olarak devam ediyor. 4 saatte rekor düzeyde ön sipariş alındığı bilgisi iletildi. Togg'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden gelen haberde ise önemli ifadelere yer verildi.

4 Saatte 7734 Ön Sipariş Geldi!

Togg resmi sosyal medya hesabındaki açıklamada
"Bir teşekkürden daha fazlası... 27 Mart tarihine kadar devam edecek olan ön sipariş sürecinin ilk 4 saatinde 7734 kullanıcımız Togg T10X ön siparişini verdi. Bize duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Bu gurur hepimizin" ifadesine yer verildi.

Ön Siparişlerde Son Tarih Belli Oldu!

Togg'un ön siparişlerine ilişkin T10X için son tarih 29 Mart 2023 olarak açıklandı. Bu tarihe kadar ön siparişler alınacak ve dijital çekiliş için işlem başlatılacak. Toplamda 12 bin araç için dijital çekiliş gerçekleştirilecek. Bu süre zarfında çekiliş hakkı elde etmek isteyenler ise Trumore uygulamasından veya Togg websitesi üzerinden işlem sağlıyor. Çekilişe dahil olmak için sizler de uygulama veya websitesini kullanabilirsiniz. Trumore e-Cüzdan'a aktaracağınız 60 bin TL ile çekilişe katılım hakkı elde ediyorsunuz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar