GÜNDEM

Tiryakilerine Siyah Çay ve Toz Şeker Çok Ucuzladı! Temel Gıda Ürünlerinde Önemli İndirim!

Marketten sevindiren indirim haberi sonunda geldi. Siyah çay ve toz şeker başta olmak üzere önemli indirimler yapılıyor. Mart ayında bu fiyatları görenler çok şaşıracak. Marketin güncel indirimleri ve kampanya süresi hakkında bilgi verildi. Başka hangi ürünlerde indirim yapıldı?

Tiryakilerine Siyah Çay ve Toz Şeker Çok Ucuzladı! Temel Gıda Ürünlerinde Önemli İndirim!

Siyah çay ve toz şeker gibi temel gıda ürünlerinde önemli indirimler uygulanıyor. Eğer sizler de markete giderseniz güncel kampanyadan yararlanabilirsiniz. Son zamanlarda dikkatleri üzerine çeken market, müşterlerine özel yüksek oranlı indirim fırsatı sunuyor.

Gıda Ürünleri Kaç TL'ye Düştü?

Çağrı Markettek indirime bakacak olursak Çağrı Market Tirebolu 42 Özel Üretim Siyah Çay 1000 gr 64,95 TL'den, Bal Küpü Toz Şeker 1000 gr 27,75 TL'den satışa sunuluyor. Bu fırsatı kaçırmamak için markete gidebilir veya internet üzerinden işlem sağlayabilirsiniz. Kampanyanın ne zaman sona ereceği de soruluyor. Eğer marketin diğer ürünlerdeki kampanyalarını incelemek isterseniz listeyi incelemeniz öneriliyor. Düzenli olarak yapılan indirimler müşterilerin dikkatini çekmekte.

Mart Ayına Özel İndirim Yapılıyor!

Çağrı Marketin Mart ayına özel indirim yapmaya devam edeceği vurgulanıyor. Bu ayla beraber fiyatlara yeni zam gelmeden elini çabuk tutanlar kazançlı çıkabilir. Enflasyon geçtiğimiz aylara göre düşüş gösterse de fiyatlar hali hazırda artmaya devam ediyor. Hem enflasyondan korunmak hem de indirimli ürün satın almak için zamanlamayı iyi kullanmalısınız.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar