GÜNDEM

THY Bilet Değişiklik ve İade İşlemlerinde Seçim Güncellemesi Yaptı! 14 Mayıs Seçimlerine Özel Değişiklik Hakkı!

Türk Hava Yolları, bilet değişikliği ve iptali konusunda önemli bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanlığı Seçimleri 14 Mayıs 2023'te yapılacak. Bu doğrultuda uçak biletleriniz için iptal, iade veya erteleme yapabileceksiniz.

THY Bilet Değişiklik ve İade İşlemlerinde Seçim Güncellemesi Yaptı! 14 Mayıs Seçimlerine Özel Değişiklik Hakkı!

Türk Hava Yolları, almış olduğu bilet değişikliği ve iade işlemlerine ilişkin kararı ile gündeme geldi. Seçimlerin 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacağı kesinleşti. Bu gelişme sonrasında ise THY'den müşterilerine yapabilecekleri işlemler hakkında bilgi verildi. Eğer bu biletinizi belirlenen tarihten önce aldıysanız ve iade etmek istiyorsanız detayları incelemelisiniz.

THY'den Bilet Değişiklik ve İptal Açıklaması!

THY Basın Müşaviri Yahya Üstün, sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuna açıklamada bulundu. Seyahat tarihleriyle ilgili detaylar aktarıldı. İşte bilet erteleme, iptal ve değişiklik işlemlerinde müşteri hakları:

"Yeni seyahat tarihlerini aynı IATA (Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği) bölgesinden 31 Mart 2024 tarihine kadar aynı IATA bölgesindeki seferleri almaları kaydıyla rezervasyon değişiklikleri ücretsiz yapılacaktır. İade talepleri hiç kullanılmamış biletler kesintisiz iade yapılacaktır. Kısmı olarak kullanılmış, seyahatin tamamlanmamış olduğu biletlerde biletin kullanılmayan uçuşlarına ait iade işlemi kesintisiz yapılacaktır. Herhangi bir ücret farkı ve ceza alınmaksızın biletin geçerliliği 31 Mart 2024 dahil tarihine kadar uzatılabilecektir. İlgili uygulamalar sadece THY ve AnadoluJet tarafından icra edilen seferlerde geçerli olacaktır."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar