KULİS

TGRT Haber Temmuz'da boşalacak mı?

TGRT Haber'de bir hafta içinde büyük bir ayrılık furyası başlayacağı ileri sürüldü.

TGRT Haber Temmuz'da boşalacak mı?

Büyük yatırımlarla ekran görüntüsünü yenilyen ancak çalışanlarına maaş ödeyemez, hatta personel servisi ücretlerini dahi karşılayamaz noktaya gelen TGRT Haber'de bir hafta içinde büyük bir ayrılık furyası başlayacağı ileri sürüldü.

Kulislerde konuşulanlara bakılırsa, hem İstanbul hem Ankara büroda çok sayıda isim kurumla ilişiğini keserek hukuk yollarına başvuracak.

ÇOK SAYIDA İSİM AYRILIK İÇİN AYSONUNU BEKLİYOR

Bu isimler arasında çok sayıda deneyimli kameraman muhabir ve teknik personel yer alıyor. Hatta yönetimden de süpriz ayrılıklar olacağı iddia ediliyor.

AĞUSTOS'TA TOPLU TENKİSAT İHTİMALİ MORALLERİ BOZDU
Yatmayan maaşların yanı sıra cumhurbaşkanlığı seçimi ardından büyük bir kıyım yaşanacağı söylentisi moralleri iyice bozduğu TGRT Haber'de işten çıkartılacaklar listesinde yüksek maaş alanların başı çektiği konuşuluyor.

YÖNETİM ŞİKAYETÇİLERİ BİLİYOR

Yatmayan maaşlar konusunu CHP Konya milletvekili Atilla Kart meclise taşımış ve müfettiş raporlarının sümenaltı edildiği iddiasını Bakan Faruk Çelik'e sormuştu.

Bakan Çelik'in vereceği cevap merak konusu. Bu arada bakanlığa şikayetçi olan iki personelin bakanlıktan bir kişi tarafından TGRT yönetimine iletildiği belirtiliyor. Yönetimin bu iki kameraman hakkında henüz işlem yapmadığı ancak seçim sonrası bu isimlerin tenkisat listesine ekleneceği konuşuluyor.

ÇOK OKUNANLAR