MEDYA KÖŞESİ

TGRT Haber, saf mı değiştirdi? Fatih Selek'ten açıklama var

Türkiye gazetesi yazarı Fatih Selek, TGRT Haber'in Mansur Yavaş hakkında yaptığı yayının ardından sorulan 'TGRT saf mı değiştirdi?' sorusunu yanıtladı.

TGRT Haber, saf mı değiştirdi? Fatih Selek'ten açıklama var

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında ortaya atılan ve yargıya taşınan iddialar asılsız çıkınca dava dosyası da kapandı.

Birçok köşe yazarı da Yavaş hakkındaki iddiaları servis eden medyayı eleştirdi. 

Bir eleştiri de TGRT Haber spikeri Ekrem Açıkel'den geldi. Açıkel'in sözleri ise "TGRT Haber saf mı değiştirdi?" sorusunun sorulmasına neden oldu. 

Bu sorulara yanıt ise Türkiye gazetesi yazarı Fatih Selek'ten geldi. 

İşte Selek'in ifadeleri:

TGRT saf mı değiştirdi?

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında sahte senet ve görevi kötüye kullanma iddiasıyla açılan davada beraat etti. TGRT Haber ana haber spikeri Ekrem Açıkel, bültende Yavaş'la ilgili iddiaları hatırlattıktan sonra "Peki şimdi kim utanacak?" diye bir soru yöneltti. Yavaş'ın danışmanı Volkan Memduh Gültekin, o saniyeleri sosyal medya hesabından paylaşınca haber âdeta patladı ve Twitter'da trend topic oldu. Bu çıkışı kimileri çok manalı buldu. Kimileri kanalın saf değiştirmeye başladığını yazdı. Oysa TGRT Haber'i takip edenler bilir. Kanal sadece ve sadece haber veriyor. Ekrem Açıkel, dokundurmalarda vatandaşa sahip çıkıyor. Olması gerektiği gibi... Nitekim Sabah yazarı Hıncal Uluç, TGRT Haber'in hakkını verip "Kanalımı buldum. Bir tek ciddi haber kanalı var. TGRT... Kutlarım TGRT. Sürüden ayrılıp, yeniden haber kanalı olmanı kutlarım" diye iki defa yazı yazdı. Televizyon gazete değil. Eğer eline kumandayı alan herkese hitap etmek durumundaysanız, tarafsız olmak zorundasınız. TGRT de bunu yapıyor. Kardeş kuruluşumuzu alkışlıyorum.

Yazının tamamı için tıklayın 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar